Левият бек на Интер - Федерико Димарко е убеден, че

...
Левият бек на Интер - Федерико Димарко е убеден, че
Коментари Харесай

Димарко: Ще се върнем на върха и ще спечелим Скудетото

Левият бек на Интер - Федерико Димарко е уверен, че неговият тим ще успее да надделее в оспорваната конкуренция за купата в Серия " А " през този сезон.

" Трябва да мислим мач за мач, ще бъде борба до края и ще се опитаме да останем в нея. Не се опасяваме от никого. Мислим единствено за себе си. Трябва да работим по този начин, както до момента, и да забравим неделния мач. Ще се върнем на върха и ще спечелим Скудетото. Имаме огромно предпочитание да си отмъстим на Милан за Купата. Това е опция за реванш и ще се опитаме да дадем всичко от себе си и в двата мача. Когато изоставахме на седем точки от водача, всички ни отписваха. Когато станахме първи, всички бяха сигурни, че ще спечелим шампионата. Случва се да вършим неверни стъпки в шампионата.

Важното е да не губим нашите сигурност и осъзнатост. Наясно сме с неверната стъпка против Сасуоло, само че би трябвало да се концентрираме върху петъчния дуел. Мач след мач би трябвало да се опитаме да си върнем резултатите във всички надпревари. След триумфа за Суперкупата задачата ни е да прибавим втора звезда на гърдите си ", разяснява Димарко пред италианските медии.
 Интер се споразумя с Брозович за нов контракт
Интер се споразумя с Брозович за нов контракт

Играе на " Джузепе Меаца " от 2016 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР