Левият бек на Берое Александър Василев продължава да бъде опция

...
Левият бек на Берое Александър Василев продължава да бъде опция
Коментари Харесай

Левски не се е отказал от Александър Василев

Левият бек на Берое Александър Василев продължава да бъде алтернатива за Левски през зимата. " Сините " желаеха бранителя в редиците си още през лятото, само че в последна сметка някогашният състезател на Лудогорец остана под Аязмото. След това той даже преподписа контракта си със старозагорци.

Василев направи мощен мач против Левски в събота. След срещата той бе запитан: " Във времето обратно се е спекулирало, че е допустимо да преминеш в Левски. Как гледаш на тази концепция? ". Отговорът му бе: " Аз не съм толкоз млад, само че не съм и толкоз възрастен за футбола. Работя интензивно и се надявам да имам опцията да играя на по-високо равнище. Но това е Божа работа. Нямам визия какво ще се случи ".

През този месец сигурно ще има оживление по зимната селекция на Левски. " Сините " се нуждаят от краен защитник, тъй като разполагат единствено с по един чист десен и ляв бек - Живко Миланов и Иван Горанов.

Александър Василев е закрепостен титуляр в Берое. През този сезон той има 17 мача в елита, в които е направил 5 асистенци.

От родното състезание " сините " желаят и звездите на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев и Кристиан Димитров.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР