Левият бек на Атлетико Мадрид Филипе Луиш призна, че е

...
Левият бек на Атлетико Мадрид Филипе Луиш призна, че е
Коментари Харесай

Филипе Луиш: Атлетико се опита да ми урони имиджа в клуба

Левият бек на Атлетико Мадрид Филипе Луиш призна, че е желал да премине във френския първенец Пари Сен Жермен, само че от отбора му не са го пуснали да си тръгне.

“Имаше късмет да отида в ПСЖ. Говорих с Атлетико и ги помолих да ме пуснат, както направиха с Габи (който мина в Ал Сад като свободен сътрудник - б.р.) през това лято. Клубът ми сподели, че обстановката не е същата, макар че договорите на двама ни изтичаха едновременно. При мен оставаше малко време преди да затвори трансферният прозорец и щеше да им е мъчно да ми намерят заместител. Когато споделиха, че не желаят да напусна и ми сложиха цена, която нямаше да бъде платена, аз одобрих това. Обвиниха ме, че желая да, само че това е неистина. Имам минало с Атлетико и това ме натъжи. Опитаха се да ми уронят имиджа в клуба”, съобщи Луиш на конференция с националния отбор на Бразилия.
Filipe Luis: I asked for PSG move but Atletico Madrid lied about me https://t.co/Hp9snD6xpz pic.twitter.com/OH1QCKljXS
— Goal Nigeria (@GoalcomNigeria) September 5, 2018 Той обаче посочи, че към този момент е изгладил връзките си с управлението на “рохибланкос”. “Аз съм в осмия си сезон с Атлетико и имам над 300 мача за отбора. Няма да опетнявам наследството си в отбора”, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР