Левицата влиза в надпреварата за вота на избирателите с идеята

...
Левицата влиза в надпреварата за вота на избирателите с идеята
Коментари Харесай

Левицата иска по-добър живот в Габрово

Левицата влиза в конкуренцията за вота на гласоподавателите с концепцията „ За по-добър живот в Габрово “. Листата с претендентите на обединението " Българска социалистическа партия за България, АБВ " е формирана от експерти, потвърдили се във всички сфери на публичния живот. Те оповестиха, че в работата си ще бъдат водени от правилата на бистрота, неприкритост, почтеност и взаимност с хората при ръководството на Община Габрово и общинските сдружения, а всички значими решения за Габрово и габровци ще бъдат вземани след необятна социална полемика.

Коалицията „ Българска социалистическа партия за България, АБВ “ откри предизборната си акция за локалните избори в Габрово. На централната пешеходна улица „ Радецка “ публично бяха показани претендентът за кмет на Габрово Ивелин Николов, претендентите за общински съветници и претендентите за кметове на обитаеми места.

Водач на листата на Коалицията „ Българска социалистическа партия за България, АБВ “ е претендентът за кмет на Габрово Ивелин Николов. Той съобщи, че ще продължи започнатото в Габрово, с мисъл за бъдещето, борейки се за по-добри приходи на жителите и връщане на тяхното достолепие. Да си габровец не е елементарно. В нашия прекрасен град, с неговата красива природа и исторически забележителности, се живее мъчно. Това, което желая дружно да се опитаме да създадем през идващите години, е да продължим започнатото за Габрово и да го създадем с мисъл за бъдещето. Когато поддържаме – да поддържаме това, което е останало от предишното. Когато работим – да се радваме на дните от сегашното, а когато строим – да строим с мисъл за бъдещето. Да строим такива нови места в Габрово, които да водят хората насам. Знам, че дружно можем да създадем по този начин, че на хората да им е хубаво в Габрово. Да имат самочувствие. Да демонстрират достолепието си на габровци и да няма никой отблъснат. Да няма никой, който да не може да се излекува, да не може да си купи медикаменти.
Трябва ни малко повече воля и възприятие за съпричастност и взаимност към проблемите на другия. Вярвам, че на 27 октомври ще бъдем дружно. След това ще бъдем дружно още 4 години и ще го създадем за всички габровци с номер 68, бе посланието на Ивелин Николов.

Местна коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ (БСП за България, АБВ) е с номер 68 в интегралната бюлетина.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР