ЛЕВИЦАТА! определи водачите си в цялата страна, съставът на листите

...
ЛЕВИЦАТА! определи водачите си в цялата страна, съставът на листите
Коментари Харесай

ЛЕВИЦАТА! обяви водачите на листите си

ЛЕВИЦАТА! дефинира водачите си в цялата страна, съставът на листите ще бъде регистриран до 17:00 часа през днешния ден в районните изборни комисии на територията на страната.

„ Водачите на ЛЕВИЦАТА! по места са мощните остриета в ляво. Личности, които са се потвърдили в борба и със обществени дела. В София водачи сме три дами, непримирими с несправедливостите и с грижа за слабите. В Бургас лидерът ни е тежка категория в лицето на трикратния международен и европейски първенец Антон Коджабашев. Лявото острие Валери Жаблянов повежда в Пловдив град и Враца, а в Плевен е младото лице на лявото Иван Мандински, който на 27 години е най-младият ни лидер. В Кърджали отпред на листата застава режисьорът проф. Любомир Халачев “, сподели Мая Манолова.

Татяна Дончева и Мая Манолова ще водят по две листи. Татяна Дончева ще оглави кандидат-депутатската листа за 24 МИР и Велико Търново. Мая Манолова ще води в 23 МИР и Варна. Начело на листата за София област ще е Данаил Георгиев, а за Пазарджик, Габрово и Благоевград – надлежно юристите Елена Петкова, Иванка Баева и Албина Анева.

" Левицата ще има мощно представителството в идващия парламент. Ние ще бъдем последната бариера против връщането на статуквото във властта. А статуквото е равно и на корупция. Ние сме посочили, че сме ефикасни, по-ефективни от 50 налични антикорупционни органа в страната ", сподели Мая Манолова, лидер на листата на ЛЕВИЦАТА! в 23 МИР – София и добави:

„ Първото огромно следствие на Европейската прокуратура в България е по сигнал на ръководената от мен комисия по проверката в 46-ото Народно заседание против ТЕЦ-овете, благосъстоятелност на един от огромните олигарси “,

Припомняме, че по време на работата на 46-ото Народно Събрание бе основана Комисия по проверката, която откри, че някои тецове са ощетили хазната с над 30 млн. лева поради недекларирани излъчвания въглероден диоксид, на база на оценки с погрешно наличие, направени от техни лични лаборатории.

Д-р Цветеслава Гълъбова, лидер на ЛЕВИЦАТА! за 25 МИР – София съобщи, че е сигурна в триумфа на групировката, тъй като обединяването „ построява мостове, по които да минем и да приключим с раздялите. “

Сред главните цели на „ ЛЕВИЦАТА! “ са повишение на приходите, заслужено и почтено заплащане на труда, преодоляване на спекулата и високите цени на стоките от първа нужда, стабилизиране на държавното ръководство, консолидиране на поддръжка за смяна на конституцията за правосъдна промяна, възобновяване на възприятието за правдивост у хората.

В състава на коалиция ЛЕВИЦАТА! влизат партиите „ АБВ – Алтернатива за българско Възраждане “, „ Движение 21 “, „ Изправи се България “ и „ Земеделски национален съюз Александър Стамболийски “.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР