Левицата иска проверка на депутати от ГЕРБ по публикация в

...
Левицата иска проверка на депутати от ГЕРБ по публикация в
Коментари Харесай

Апартаментен фейк сблъсък между БСП и ГЕРБ

Левицата желае инспекция на депутати от ГЕРБ по обява в уебсайт за подправени вести (валенюз). Филип Попов съобщи пред медиите, че партията сезира антикорупционния орган за жилищата на Десислава Атанасова, Делян Добрев, Красимир Велчев и към този момент някогашния депутат Антон Тодоров.

Попитан, в случай че се окаже, че това е подправена вест, Попов отговори: " Искаме Комисията да ревизира подправена вест ли е или не, подобен е законът. " Това е сигнал, а не обвиняване, разясни социалистът.

Десислава Атанасова реагира и даже прочете апела на челото на медията, популяризирала новината: " Не вярвайте на това, което четете. " Самият уебсайт се популяризира като уебсайт за подправени вести и измислици.

Герберката се изсмя и на обявата, че е обвързвана с Държавна сигурност. Атанасова е родена през 1978 година. Държавна сигурност е закрита, когато е едвам на 10 - единадесет години. Не зная дали са вербували бебета или малолетни, подигра се депутатката. Мисля, че сътрудниците от Българска социалистическа партия прекалиха съществено, акцентира тя.

Атанасова е подготвена да си подаде оставката, в случай че се потвърди, че е стъпвала с комплекса, където сякаш има апартамент. Низост и доста обикновено държание, по този начин тя дефинира държанието на столетницата по проблема.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР