Лев Парнас, бивш сътрудник на Руди Джулиани, който преди това

...
Лев Парнас, бивш сътрудник на Руди Джулиани, който преди това
Коментари Харесай

Бивш сътрудник на Джулиани се призна за виновен за измами

Лев Парнас, някогашен помощник на Руди Джулиани, който преди този момент беше наказан по обвинявания за финансиране на акцията на Доналд Тръмп, се призна за отговорен в петък по обвиняване в тайна машинация, което е резултат от работата му в застрахователна компания, на която той е съосновател.

Федералните прокурори упрекнаха 50-годишния Парнас в машинация на вложителите във Fraud Guarantee, компания, която той сътвори във Флорида със съобвиняемия Дейвид Корея, който преди този момент също се призна за отговорен.

Парнас се появи онлайн в правосъдното съвещание. Съдия Пол Откен в Манхатън сподели, че „ почти сред 2012 и 2019г. се съгласих да давам погрешна информация “ на евентуални вложители.

„ Много скърбя за моите дейности “, сподели Парнас на съдията.

Парнас и Корея са се пробвали да примамят евентуални вложители към Fraud Guarantee, като наели Джулиани за пичмен. Адвокатът на Тръмп е получил 500 000 $ за рази си задача.

Парнас за малко беше включен в следствието на Конгреса преди първия импийчмънт на Доналд Тръмп.

Най-малко 7 са ужилените вложители, като те са изгорели с над 2 милиона $. По-голямата част от средствата на вложителите са били изтеглени в брой и са били изразходвани за персонални разноски като наеми.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР