Лев на дете е подкупът за търговците, които искат вместо

...
Лев на дете е подкупът за търговците, които искат вместо
Коментари Харесай

Лев на дете подкуп по Училищен плод

Лев на дете е подкупът за търговците, които желаят вместо производителите да доставят плодове, зеленчуци и мляко по програмата Училищен плод.

В нея са включени 400 000 хлапета в цяла България.

Такава е схемата в Държавен фонд Земеделие, оставката на чийто шеф Васил Грудев беше поискана от млекопроизводителите през вчерашния ден.

Набутването на търговците става по политическа линия от една от партиите от ръководещата коалиция, научи 19 минути от загрижени за законността хора от Фонда.

Затова и подкупът процентно е относително невисок, изключително за размерите, в които се угояват тъкмо в тази институция, от много време държана де факто от Движение за права и свободи зад фасадата на ГЕРБ.

Участниците в заверата са изпуснали единствено едно.

Парите по програмата Училищен плод са европейски. А значи подлежат на следствие от новоопределения европейски прокурор Лаура Кьовеши, а тя пипа със хубавичко ръка на закона и при нея благосклонност няма.

19 минути още при встъпването в служба на румънката ще й изпрати този и останалите оповестени и притежавани, само че към този момент непубликувани от нас сигнали за корист с еврфондове, както при Порожанов - Грудев, по този начин и при електронното ръководство и другите сфери на гранд корупция в България.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР