Летящото такси все още е само визия за неограничена мобилност. И

...
Летящото такси все още е само визия за
неограничена мобилност. И
Коментари Харесай

Въздушното такси идва? Нагласи...

Летящото такси към момента е единствено визия за неограничена подвижност. И някои хора са по-склонни да го мислят за научна фантастика от холивудската фабрика за мечти. Говори се доста в този момент за летящи таксита, само че надали ще ги виждате да висят в небето на следващия ден.

Летящите таксита би трябвало да бъдат готови за потребление в границите на няколко години, съгласно желанията на стартиращите /стартъп/ и одобрените самолетни компании. Целта е от центъра на града за няколко минути до летището да вземем за пример без да се забивате в трафика. Наистина фантазия на много пътуващи...

По-младите не виждат единствено такситата за хвърчащи пътувания с комфортно транспортно средство, само че и като опция за германската стопанска система. 51 % от 16 до 29-годишните споделят, че Германия би трябвало да стане пионер в летящите таксита като продукт за експорт в чужбина.

В общото мнение множеството са съгласни - 45 процента, изключително по-възрастните над 65 години че не би трябвало да се чака доста по въпроса. Сериозно скептични са 35 процента. Това е резултат от представително изследване измежду 1004 човека на възраст 16 и повече години от името на дигиталната асоциация Bitkom.

„ В тази страна имаме водеща в света автомобилна и галактическа промишленост и широко основана цифрова промишленост, така че е налице всичко, от което се нуждаем, с цел да развием летящите таксита, “ сподели президентът на Bitkom Ахим Берг. - „ За страдание, прекомерно постоянно се занимаваме с диспути за правна политика, а не с научни проучвания и разработки, които към този момент не можем да си позволим в цифровия свят, а да ги извъшваме и в реалния. ”
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР