Летящ старт отбеляза премиерата снощи на сериала Скъпи наследници“ по

...
Летящ старт отбеляза премиерата снощи на сериала Скъпи наследници“ по
Коментари Харесай

Супер красавици в „Скъпи наследници“! Новият сериал размаза с рейтинг

Летящ старт означи премиерата нощес на сериала „ Скъпи наследници “ по bTV. Пилотният епизод е гледан от над 1 милион фенове – над 46% от всички пред тв екрана са избрали най-новата българска поредност от 18 часа. На фона на затихващите функционалности на родните сериали, „ Скъпи наследници “ дава всички поръчки за забавно наличие, обичани артисти и огромен снимачен развой. Освен добре познатите лица от киното и театъра обаче в „ Скъпи наследници “ има и няколко чисто нови звезди, които занапред ще генерират от ден на ден интерес. Още в пилотна серия две млади дами събраха очите на феновете. Лорина Камбурова, която е в ролята на наивната Ани, напълно не е толкоз наивна в действителния живот. Тя има изяви на музикалната сцена, към този момент е позната на аудиторията от сериала „ Връзки “, а в последната седмица провокира всеобщ интерес с присъединяване си в клиповете за европредседателството.

Красавицата има и много обожатели от арт средите, само че също по този начин и гадже, чиято идентичност към момента не разкрива.

Даяна Ханджиева, която играе младата лекарка Катя, също е свежо попълнение на актьорския хоризонт, само че много обещаващо.

Участвала е в сериала „ Фамилията “, само че както сама се майтапи, ролята й е била толкоз „ огромна “, че в случай че мигнеш, ще я изпуснеш. Тя не е актриса по специалност, учи напълно друга компетентност, а пристрастеността й са танците. Не разкрива дали има гадже, само че е много евентуално. Знае се, че по време на фотосите на холивудска продукция у нас по нея си е паднал американският акьор Итън Хоук.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР