Летуващите в Слънчев бряг през последните 12 г. са нараснали

...
Летуващите в Слънчев бряг през последните 12 г. са нараснали
Коментари Харесай

Валери Симеонов ще гони алкохолните туристи от България

Летуващите в Слънчев бряг през последните 12 година са нарастнали като численост с 80%, а приходите остават същите, което ясно демонстрира, че опошляването на курорта въздейства върху постъпленията. Това разяснява в студиото на „ Тази заран ” вицепремиерът Валери Симеонов.

В „ Туитър ” той заплаши нощните заведения по морето с паметната имитация от кино лентата „ Вчера ”: „ Ще видите кон фасул яде ли ” поради нарушаването на нощната тишина. „ Слънчев бряг е народен курорт и в този народен курорт би трябвало да има опция след 24:00 ч. човек да се възвърне ”, акцентира през днешния ден съпредседателят на „ Обединени патриоти ”.

По думите му доста от хората, живеещи покрай известния с алкохолните си турове курорт, не стъпват в него, тъй като „ той е нещо непоносимо за един сдържан, уталожен човек ”.

Симеонов разказа и т.нар „ бар кроул ”, практикуван всеобщо от чужденци: „ Силно опиянени младежи, които се движат на тумби от по 100-200 индивида със съдействието на „ Слънчев бряг ” АД, които за 100 индивида вземат 50 лева, за 200 – 75. Това е съсипване на реда в курорта за без пари, коленичене пред всички стремежи. Може скоро да се открият будоари по улиците за полови услуги ”.

Според вицепремиера от този вид туризъм страдат както туроператорите, които желаят да предложат естествена отмора на летуващите, по този начин и заведенията, които са вложили в обслужване, интериор и подбор, който не се изчерпва с „ чист алкохол от околните карнобатски и пещерски заводи и някакви есенции ”.

Валери Симеонов призна, че за един сезон няма по какъв начин Слънчев бряг да се трансформира в тризвезден курорт, само че акцентира, че към този момент се вземат съответни ограничения за нормализиране на обстановката. С помощта на държавното акционерно сдружение и локалната дирекция на полицията, договорите за алкохолни турове ще бъдат прекъснати поради съществуването на нарушавания на публичния ред.

Същевременно, в заведенията ще влизат сложни групи за инспекция, като няма да се мерят единствено равнищата на звук: „ Пожарникарите ще ревизират схемите за евакуация, пожарогасителите, температурите в хладилниците ще мерят от Агенцията по храните, ще се ревизират договорите на служащите. Има 1000 метода да затвориш едно заведение… задачата е да се обезпечи естествена отмора на хората ”.

Вече е почнал демонтажът на рисков атракцион, който изстрелва с ластици хора на десетки метри над земята, а не е сертифициран по никакъв метод. Съоръжението се оказало благосъстоятелност на концесионера на северния плаж.

Оградата и интернационалните връзки

„ Организирана акция за злонамерено злословие на нещо, с което България би трябвало да се гордее ” – по този начин Валери Симеонов дефинира сигналите на Елена Йончева и Румен Петков за това, че оградата по границата е прекратена тук-там и не е в положение да стопира незаконните имигранти.

„ България е преди всичко по отбрана от мигранти ”, акцентира националистът.

Той разгласи, че е дарил от джоба си на Министерството на защитата (ръководено от неговия сътрудник в „ Обединени патриоти ” Красимир Каракачанов-б.р.) 14-те хиляди лв., които е коствало последното облитане на оборудването с вертолет. То се наложило, откакто регионалният шеф на Бургас съобщил, че оградата в неговата част е подготвена.

Според Симеонов срещата на Бойко Борисов с Реджеп Ердоган е с положителен знак, тъй като е по-добре да има разговор, а не изостряне на връзките. „ Нас не би трябвало да ни интересуват световните връзки сред Европа и Турция, би трябвало да си осигурим съглашение за реадмисия ”, акцентира вицепремиерът.

Той означи, че всяка страна има правото да пази територията си и „ по границата могат да се разположат и други оръжия. Има оръжия, които могат да върнат навалица от 200 000 индивида – единствено два джипа с избрани ориентирани антени ”.

Валери Симеонов наглижира изявлението на съветския народен представител Анатолий Карпов, че кирилицата е пристигнала от Византия, като уточни, че гостуващият у нас по покана на Волен Сидеров гросмайстор приказва това, което му е втълпила просветителната система на Съветския съюз.

Вицепремиерът пожела на Бойко Борисов да не приказва с македонския си сътрудник Зоран Заев за история, като означи, че двамата ще приказват на „ завален български ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР