Летовниците намират красота в по-тихите части от бреговата ивица, след

...
Летовниците намират красота в по-тихите части от бреговата ивица, след
Коментари Харесай

По-малко известни тайландски плажове, обичани от местните жители след туристически развалини The Beach

Летовниците намират хубост в по-тихите елементи от бреговата линия, откакто несъразмерният туризъм унищожи огромна част от това, което направи най-известния плаж в Тайланд толкоз издирван.

„ Имам възприятието, че всеки се пробва да направи нещо друго, само че постоянно се оказва, че правиш едно и също проклето нещо “, възкликва героят на Леонардо ди Каприо в „ Плажът “ на Дани Бойл. Думите му са оракулски както във кино лентата, по този начин и в действителния живот.

Успехът на кино лентата би бил смъртен звън за девствения, идиличен плаж, който дава името на кино лентата. Все повече и повече хора пътуваха до залива Мая, където беше сниман, с цел да се любуват на необикновено сините му води и да вършат слънчеви бани на златните пясъци.

Днес действителността на тайландската дестинация не може да бъде по-далеч от райското кътче в основата на кино лентата. На лодките е неразрешено да влизат в залива, защото наличието им претрупваше водите и прогонваше 40 чернопери рифови акули, които нормално плават там от циан плитчините....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР