Летният туризъм на печалба при смяната на времето Превъртаме ли

...
Летният туризъм на печалба при смяната на времето Превъртаме ли
Коментари Харесай

За Евросъюза и кипежа на безсмислен труд

Летният туризъм на облага при промяната на времето Превъртаме ли от превъртането на стрелките Смяната на времето носи загуби за стопанската система Смяната на времето е отживялост, би трябвало да се анулира 169 страни срещу промяната на времето, Германия го вкарва първа Анкета: Трябва ли да отпадне промяната на времето? Харчим по 200 лв. за медикаменти поради промяната на времето

Една общественост, на чиято територия терористи се врязват с коли в пешеходци, избирайки местата по този начин, че жертвите да бъдат оптимално доста, и гърмят взривни устройства от всевъзможен тип, умува дали да престане да сменя зимното време с лятно. Същата тази общественост изостава като технологии и стопански напредък от куп азиатски страни, само че вторачена в остарялата си популярност на цивилизационен водач, се занимава с маргинални въпроси и даже откровени нелепости. Добре известни са образците с директивите за типа на краставиците или с постулатите при развъждането на зеле. Дискусията за часовото време е от този вид. Не че промяната на часовника два пъти годишно не е досадна, а евентуално и нездравословна, само че не е проблем №1 на Европа.

И работата на евроинституциите от ден на ден заслужава определението „ Кипи неправилен труд ”. Ситуацията е ясна - в случай че някой от така наречен водачи на Европа не се стресне и не огледа същинския живот в очите, общността ще се разпадне като всяко безсмислено нещо. От личните си парадокси. И това ще се случи в обозримо бъдеще макар цялата администрация на Евросъюза. Всъщност в забележителна степен поради нея.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР