Летният сезон най-сетне отново е тук, което ни позволява да

...
Летният сезон най-сетне отново е тук, което ни позволява да
Коментари Харесай

10 невероятни идеи за детски кът и игри на открито

Летният сезон най-накрая още веднъж е тук, което ни разрешава да излезем от у дома, да вземем децата със себе си и да се насочим към най-близкия парк, с цел да прекараме скъпо време в игри и закачки.
За благополучие, към този момент не е толкоз мъчно да планираме игрите на открито, защото в комерсиалната мрежа могат да бъдат открити купища любопитни играчки и съоръжения. Забавата отвън у дома в никакъв случай не е била толкоз огромна, като в тази публикация ще ви предложим 10 страхотни продукта, с които можете да изживеете скъпи мигове с дребните си наследници.
Тротинетка Kikka Boo Roadster
Напоследък виждаме, че по-малките са луди по тротинетките и хвърчат на всички места с тях. Което е разбираемо - те са лекички и лесни за ръководство, което разрешава на по-малките деца да се забавляват ужасно, карайки ги. Ако наоколо имате прекрасен парк, където няма заплаха от движещи се коли, тротинетката е чудесна концепция за вашето хлапе.
Гигантски морски шах за градината Woody
Сигурно помните времената в учебно заведение, когато с вашето другарче по чин сте играли морски шах в тетрадките си. Това беше същинска класика! Сега обаче можете да поиграете морски шах с децата си и на открито, под слънчевите лъчи, с помощта на страхотния продукт на Woody. Защото на чист въздух постоянно е по-добре, нали?
Сгъваем детски батут Galt
Малките деца обичат, не - обожават да скачат, заради което батутът постоянно е страхотна атракция за тях. Сгъваемият батут на Galt ви разрешава да го пренасяте на всички места с вас, даже и в парка или в близката градинка. Още по-хубавото е, че батутът потвърдено усъвършенства координацията на децата и тяхното равновесие.
Детска индианска палатка Djeco
Ако и вашите деца си мечтаят да бъдат индиански вождове със странни имена, водещи огромни борби с каубоите и ловуващи диви животни, то чудесна концепция е да ги зарадвате с изцяло достоверна индианска палатка. Тук вашето момче или момиче може да откри своето скрито място в света, създавайки един прелестен ъгъл само за себе си.
Детски надуваем басейн Intex
Децата обичат водата даже повече от нас, възрастните. Вашите малчугани ще ви бъдат пъклен признателни, в случай че “разхладите ” горещите им летни дни с надуваем басейн, в който могат да се потопят в игри и занимания. Ако ще купувате сходен басейн, предлагаме ви да разгледате и комфортните помпи за надуването му.
Ролкови кънки Stuf Rose
Колкото и нови играчки да навлизат в бита на децата ни, ролковите кънки си остават безспорна класика. И през днешния ден парковете и градинките са цялостни с дечица, каращи майсторски своите кънки, което е и превъзходен метод за спортуване и по този начин нужното физическо оживление. Още по-забавно ще е, в случай че и вие се научите да карате, което ще ви разреши да прекарате в действителност ужасно време дружно с наследниците ви.
Детска люлка Woody вид гума
Помните ли какъв брой занимателно ви е било да се люлеете преди години, когато сте били дребни? Можете да сте сигурни, че на вашето дето му е също толкоз занимателно. Каквито и нови неща да измислят, люлките в никакъв случай няма да престанат да бъдат настоящи. Ако имате прекрасен и подобаващ двор към лятната си къща, вържете люлката и наблюдавайте деликатно какъв брой радостно ще бъде на дребните да я вкарат в приложимост.
Пясъчник Woody с було
Ако това лято нямате опция да отидете на море, за какво не придвижите морето вкъщи? Пясъчниците на Woody ви разрешават да осигурите едно ужасно развлечение на дребните деца, които, можете да бъдете сигурни, ги обожават. Дайте им една кофичка и лопатка, сипете им пясък в пясъчника и ги наблюдавайте деликатно с какво наслаждение ще стартират да строят разнообразни фигури. Тук производителят хитро е трансформирал горните ръбове на пясъчника в пейки, на които децата могат да сядат, играейки си.
Дрон Carrera RC - Race Copter
Дроновете са нещо, което действително не съществуваше по време на нашето детство, само че в този момент нашите деца могат да се забавляват с тези забележителни чеда на актуалната технология. Дроновете Carrera RC се задвижват с дистанционно управление и хитро са снабдени с два режима на хвърчене - за по-опитни и по-неопитни водачи. Ако времето на открито е умерено и няма мощен вятър, малчуганът ви ще не помни за всичко останало, хващайки отдалеченото в ръка.
Акумулаторна кола Kikka Boo Porsche
Шофьори от дребни? Защо не, дано се упражняват! Тези мини-автомобили са задвижвани от 6V батерия и разрешават на децата да имитират баща и мама, управлявайки ги с опитност. Имат напълно реален тип и могат да се карат както върху твърда повърхнина, по този начин и върху тревни покрития. Забавлението е обезпечено!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР