Летният сезон е в разгара си, но не всички сме

...
Летният сезон е в разгара си, но не всички сме
Коментари Харесай

Какво да играем през юли

Летният сезон е в разгара си, само че не всички сме на море, планина или някъде другаде, а продължаваме да се трудим. За да облекчим жегите ви предлагаме подборка от игри, като не сме не запомнили притежателите на конзоли и мобилните геймъри. Повечето от заглавията долу бяха оповестени по време на неотдавна завършилото ревю E3.
Biomutant

Biomutant е екшън RPG от основателите на Just Cause с извънредно пост-апокалиптичен сюжет. Светът, в който се развива действието радва с разнородни пейзажи, мрачни отломки на градове и пъстра дива природа. Още по-интересни са персонажите, които го обитават – мутирали същества, напомнящи действителни животни, едно от които ще е вашият основен воин. Външният му тип зависи от определените характерности, а другите умения и разновидности за прекосяване на играта ще впечатлят и взискателните почитатели на жанра.
Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Поддръжка на огромни MMORPG-та не е лека задача. Това повече е обвързвано с развиването на сюжета, а не толкоз с прибавянето на ново наличие. С последното DLC за Final Fantasy XIV от Square Enix имат намерение да се оправят сполучливо и с двете задания. Историята на Shadowbringers придвижва играча в успореден свят, където би трябвало да влезе в нетипична роля и да се бори престъпили границата и нарушаващи салдото на силите воини на светлината. Съществено модифицирана е класовата система за развиване, като процесът е доста занимателен. В играта са добавени и нови класове, раси, местоположения и рейдове. Разбира се, нараснал е и оптималният " левъл ", който можете да достигнете.
Dr. Mario World

Nintendo продължава да превзема пазара на игри с условно безвъзмездни планове. Dr. Mario World е продължение на Dr. Mario от далечната 1990 година Ако оригиналът обаче бе интерпретация на Тетрис, то новото заглавие съставлява класическа игра от вида " три в един ред ", само че с добавени истински механики. Те са свързани най-много с персонажите, всеки от които идва със свои особености и умения. Лицата ще са познати за всеки който е играл някоя от игрите от Mario поредицата. Те могат да бъдат отключвани в процеса на игра или с потребление на специфична валута.
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Май няма по-удачно време за завръщане на Marvel Ultimate Alliance от сегашния интервал на растеж в известността на Nintendo Switch. Супергеройското заглавие подхожда идеално на опциите за кооперативна игра, предлагани от конзолата. За разлика Avengers, която също бе оповестена на E3, Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order се вписа идеално в шума към поредицата и супергероите като цяло. Базовият игрови развой е неизменен, а образният жанр балансира сред комиксите и киноадаптациите.
Wolfenstein: Youngblood

За новата част на Wolfenstein е известно към този момент на процедура всичко също така по какъв начин играчите ще възприемат кооперативна сюжетно-ориентирана игра. Иначе историята на сестрите Бласкович, търсещи своя прославен татко дава обещание да е забавна. Особено забавно ще да се види по какъв начин разработчиците са осъществили новата за серията локация – окупираният Париж.
Fire Emblem Three Houses

Fire Emblem Three Houses в огромна степен се разграничава от предходните представители на поредицата, което е нетипично за jRPG. Сред нововъведенията са особените зони, в които героят може да си взаимодейства с други персонажи и които ще се развива една от трите определени сюжетни линии. Играчът ще се озове в ролята на учител в една от трите фракции и му следва да командва свои възпитаници в походови борби, чиято система е модифицирана по отношение на предходните заглавия.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР