Летният ни шопинг тур продължава в магазините на Tommy Hilfiger,

...
Летният ни шопинг тур продължава в магазините на Tommy Hilfiger,
Коментари Харесай

6 шопинг находки от Tommy Jeans

Летният ни шопинг тур продължава в магазините на Tommy Hilfiger , където открихме няколко доста свежи модела в сбирката Tommy Jeans , които с изключение на всичко друго можем да комбинираме един с различен, с цел да разнообразим стайлинга си бързо и елементарно. Затова първото нещо, което избираме, е бял тишърт, който можем да носим както с красивата пола солей, по този начин и с мини модела в милитъри жанр.

Джинсите в светли тонове пък изместват за малко класическия деним, макар че повече обичаме да се разхождаме с ефирни рокли. А тази от Tommy Jeans елементарно съчетаваме и с комфортни кецове, и с по-елегантни сандали. Зависи от мястото и мотива, на което желаеме да се покажем с нея.

Дори и през лятото имаме потребност от някаква връхна дреха и в хладните дни или вечери най-често обичаме да посягаме към дънково яке, тъй че още едно в дрешника в никакъв случай не е ненужно. А това, което сме харесали, е в по-интересна кройка от класическата и също можем да го комбинираме с останалите неща от селекцията ни.

Може да намерите сбирката Tommy Jeans на Tommy Hilfiger в магазините на марката, намиращи се в   The Mall, Serdika Center и Paradise Center. А за отпразнуването старта на лятото, в тях ще ви посрещнат   и   специфични отстъпки до 50%. 

С поддръжката на Tommy Hilfiger

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР