Летният лагер, който се проведе в края на месец юни,

...
Летният лагер, който се проведе в края на месец юни,
Коментари Харесай

Летен лагер на фондация „Живот със Синдром на Даун“ зарадва семейства от цяла България

Летният лагер, който се организира в края на месец юни, е изцяло безвъзмезден и се осъществя с помощта на поддръжката на всички хора, които са си поръчали от Шарените чорапи с идея на Финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 г.  фондация „ Живот със Синдром на Даун “, както и на тези, закупили си от другите „ продукти с идея “.

Благодарение на почитателите на фондацията, на домакините и на спонсорите на събитието, децата, страдащи от Синдром на Даун, получиха най-ценния летен подарък – прелестно въодушевление, красиви мемоари, усмивки и откровени мигове на споделено благополучие.
 
 Летен лагер на фондация Живот със Синдром на Даун NOVA

Вълнуващата и забавна стратегия за четирите дни, изпълнени с доста страсти и занимания , бе готова от професионални аниматори, които не пощадиха сили и забавляваха децата без отмора.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за четвърта поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на близо 200 000 деца и младежи от цялата страна.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР