Летните ваканции са в разгара си, най-оживено е на магистралите. Мъдрото решение

...
Летните ваканции са в разгара си,
най-оживено е на магистралите. Мъдрото
решение
Коментари Харесай

През лятото на магистралата – не следвайте потока от и към морето

Летните ваканции са в разгара си, най-оживено е на автомагистралите. Мъдрото решение да се пътува контрациклично. Какво значи това - през седмицата или поне с начало на пътуването в ранните сутрешни или късни следобедни часове. Конкретен образец – тръгването към морето в неделя и назад в понеделник също може да бъде преимущество.

Многото тапи през последните уикенди към този момент потвърдиха, че повечето летовници пътуват и ще пътуват със собствено транспортно средство. Основните дестинации за пътешестване в този момент е морето и Гърция. Някои летовници вървят в Алпите, Италия и Хърватия, които също са много популярни дестинации.

Поради към момента несигурната обстановка с корона рецесията и бързо изменящите се изисквания обаче мнозина също се отказват от дългите ваканционни пътувания. Те от ден на ден правят еднодневни екскурзии до околните зони за отдих, което значи, че и други пътища могат да бъдат много “пренаселени ”.

Тъй като празниците са в разгара си и в съседните страни, там също има задръствания и време на изчакване. Като цяло има доста трафик по пътищата, напред и обратно в страната, има туристи в движение. От петък следобяд нататък магистралите ще се пълнят през следващите уикенди, в събота през целия ден и в неделя също. Има забележителен риск от тапи по маршрутите на юг и към морето, и едвам към 19 ч. обстановката на магистралите и главните пътища се отпуска.

Приложенията за подвижност, които ви позволяват да избегнете дълги задръствания на ранен стадий от пътуването, са доста потребни за вашето собствено обмисляне на пътуването. Можете също по този начин да видите с един взор, че различен маршрут си коства в случай на заетост на пътя пред вас.

Важен съвет: „ Моля, обърнете внимание на съществуващите ограничавания за пътуване и карантинните правила при пътешестване в чужбина “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР