Летните уикенди често ни отвеждат на вълнуващи места и събития,

...
Летните уикенди често ни отвеждат на вълнуващи места и събития,
Коментари Харесай

7 елегантни костюма, с които ще се откроите през работната седмица

Летните уикенди постоянно ни водят на вълнуващи места и събития, само че ето, че още веднъж е понеделник и се постанова да се върнем в работен темп. Най-лесният метод да не умувате доста пред дрешника е да посегнете към обичания си костюм, без значение дали комбинирате сакото с или с панталон (който може да е и вид " бермуди " ). Достатъчно е да добавите към него бял топ, риза или тишърт и сте подготвени с една бърза, само че елегантна композиция. А и тези дни се обрисуват дъждовни и е добре да имате едно сако на разположение, в случай че е времето е малко по-хладно.
               

Обикновено през лятото избираме по-светли цветове за костюмите си – като бяло, бежово или, само че и черното постоянно е алтернатива, тъй като с него елегантността е обезпечена. Този сезон обаче се завърнаха ярките цветове, тъй че евентуално към този момент сте се сдобили със сако и панталон в зелено, оранжево или лилаво, а с тях сигурно ще извършите усещане. Не отхвърляйте изцяло и опцията с моделите в принтове (може да са по-нежни и ненатрапчиви), които също могат да наподобяват изтънчено.
               

Най-хубавото на всички тези е, че могат да се съчетават както с обувки или сандали на високи токчета, по този начин и с кецове (обикновено белите са най-подходящи), само че това зависи и до каква степен се преценявате с избран офис дрескод. Не забравяйте да добавяте и бижута, без значение дали са минималистични или по-обемни и в макси размери, тъй като те дават заключителен свършек и характерност на тоалета, изключително в случай че костюмът ви е по-класически и в безпристрастен цвят.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР