Летните слънчеви лъчи вече ни карат да прекарваме повече време

...
Летните слънчеви лъчи вече ни карат да прекарваме повече време
Коментари Харесай

21 идеи как да направите терасата си по-красива и цветна

Летните слънчеви лъчи към този момент ни карат да прекарваме повече време на открито, а това понякога означава личната ни тераса. Да, същинско благополучие е да имаме такава, даже и да не е доста огромна, и даже и да не е с аспект към Айфеловата кула, както гледаме с възхита на фотосите от Париж. Това обаче не значи, че не можем да си я създадем кокетна, уютна и приятна за летните вечери, когато можем да пием вино под звездите.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от HOTEL CARON DE BEAUMARCHAIS (@hotelcarondebeaumarchais)

От една страна, дребното пространство е предизвикателство за декориране и слагане на мебели, само че пък от друга – може да бъде много по-бюджетно, тъй като не са нужни доста неща. Малка масичка с два стола, зеленина и цветно чердже от време на време могат да бъдат задоволителни за облагородяване на терасата. Вместо столове могат да се употребяват табуретки или щайги, а за какво не и всичко да бъде във възглавници, които са подобаващи за сядане.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от My Little Paris (@mylittleparis)

Задължително е да има цветя – по-малки или по-големи, тъй като те внасят доста прохлада и уют, изключително когато имаме намерено пространство. А за какво не и да си отгледате лични подправки за готвене като босилек и мента. Фенерите и другите цветни лампи също ще прибавят доста прохлада на терасата. Допълваме листата с ароматни свещи и килимчета, с които тя ще се трансформира в стая навън, на която в топлите дни даже можем да работим, в случай че към момента сме homeoffice.

 
7 хрумвания за дома, които си крадем от французойките

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР