Летните ремонти в столицата, мач и тв снимки променят движението

...
Летните ремонти в столицата, мач и тв снимки променят движението
Коментари Харесай

Много промени в движението в София от днес

Летните поправки в столицата, мач и тв фотоси трансформират придвижването в столицата, заяви Столична община. 
 Тапа на бул. България, ремонт от през днешния ден и на Арсеналски
От през днешния ден стартира реконструкцията на бул. " Васил Левски " от бул. " Цар Освободител " до монумент „ Васил Левски “. До 23 август се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по източната половина от пътното платно на бул. " Васил Левски " в сектора от бул. " Цар Освободител " до ул. „ Оборище “, в това число и през източната страна на кръстовище бул. " Васил Левски " - ул. „ Оборище “. Ще се обезпечи прекосяване на транспортни средства по ул. „ Шипка “. Движението ще се прави в двете посоки в западната половина от пътното платно на булеварда.

Забранява се влизането на транспортни средства по крайните две пътни ленти от източната и от западната страна на пътното платно на бул. " Васил Левски " в сектора от ул. „ Оборище “ до паметника на Васил Левски. Движението на транспортни средства ще се прави в двете посоки по едната пътна лента в посока в същия сектор на булеварда. 

Закрива се спирка СУ Св. Климент Охридски ” за тролейбусни линии № 1, 2, 4 и 11 на бул. “Васил Левски ” в посока площад “Паметник Левски ”. Променя се маршрутът на тролейбусни линии № 1, 2 и 4 единствено в посока СУ “Св. Климент Охридски ”, както следва: от ул. “Кракра ” надясно по бул. “Янко Сакъзов ” и по бул. “Васил Левски ” по маршрутите. 

Заради замяна на тръбопровод по бул. „ Джеймс Баучър “ от ул. „ Свети Теодоси Търновски “ до ул. „ Якубица “ до 17 август  се не разрешава влизането на пътни транспортни средства, престоят и паркирането по дясна пътна лента от южната страна на пътното платно на бул. „ Джеймс Баучър “ в сектора от ул. „ Св. Теодосий Търновски “ до ул. „ Плачковица “.

От 20 до 25 август се не разрешава влизането на транспортни средства, престоят и паркирането през южната страна на кръстовище бул. „ Джеймс Баучър “ - ул. „ Плачковица “. 

Заради мач на стадион " Васил Левски "   се не разрешават престоят и паркирането на пътни транспортни средства от 00.00 до 24.00 часа на 13 август при бранш „ Г “  от вход 20 до вход 26, както и от 15.30 часа до 22.30 часа на моста пред Национален стадион „ Васил Левски “ 20 места за паркиране.

От 19.30 часа до привършване на футболната среща, единствено при нужда и по преценка на управлението на СВДР ще се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления като се изключи рейсовете на всеобщия градски превоз по ул. „ Ген Гурко “ сред бул. „ Васил Левски “ и бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “,  бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “ сред пл. „ Орлов мост “ и бул. „ Черни връх “,
бул. „ Драган Цанков “ сред бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “ и бул. „ Пейо К. Яворов “. 

Организация на придвижването за снимане на рекламен клип 

От 8.30 до 18.30 ч.  се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на снимачния екип, като не се засягат местата за паркиране „ длъжностен абонамент “ на ул. “Будапеща “ сред ул. “Св.св.Кирил и Методий “ и ул. “Цар Симеон “. 

Организация на придвижването за рехабилитация на бул. " Арсеналски " в сектора от бул. " Черни връх " до бул. " Петко Каравелов "

До среднощ на 5 септември се не разрешава влизането на пътни транспортни средства, престоят и паркирането по последна дясна пътна лента от южната страна от пътното платно на бул. “Арсеналски “, в сектора от ул. “Милевска планина “ до 60 м преди кръстовището с бул. “Черни връх “. 

Временна организация на придвижването по ул. „ Сердикийски събор “ 

До 21 август се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по ул. " Сердикийски събор " и по ул. " Кожух планина " в сектора от ул. " Света Троица " до ул. " Славище ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР