Летните почивки в чужбина най-вероятно няма да се състоят тази

...
Летните почивки в чужбина най-вероятно няма да се състоят тази
Коментари Харесай

Германският лекарски съюз призовава да няма туризъм през лятото

Летните почивки в чужбина най-вероятно няма да се състоят тази година, предизвести президентът на Германския лекарски съюз Клаус Райнхард. Вирусологът Бодо Плахтер също съобщи, че е нереалистично да се възнамеряват летни отпуски отвън страната.

„ Не имам вяра, че тази година ще е допустимо летните отпуски да са свързани с пътувания отвън страната “, съобщи президентът на ГЛС Райнхард.

Дори и при последователно отпадане на карантинните ограничения, туристическият отрасъл ще би трябвало да се приготви, че няма да има туристи.

Пандемията ще ни занимава през цялото лято, счита Райнхард. Не единствено Германия ще е изправена към момента пред казуса на пандемията, само че и обичайните туристичсеки страни като Италия и Испания, предизвести той.

Подкрепи го вирусологът Бодо Плахтер. Немислимо е да се качите на аероплан в идващите месеци и да отидете на плаж в Тайланд или Испания предизвести той.

В същото време туристическите съюзи в страната предложиха лятната почивка на учениците да се отсрочи с два месеца и да се измести към август-септември. Засега предлагането им не е обсъждано.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР