Летните месеци винаги са изпълнени с приятни емоции и е

...
Летните месеци винаги са изпълнени с приятни емоции и е
Коментари Харесай

Как да се съсредоточим в офиса през лятото

Летните месеци постоянно са изпълнени с приятни страсти и е неизбежно човек да изгуби част от концентрацията и желанието си за работа в офиса, мечтаейки за плаж, море и отмора. Ако вашата отмора занапред следва, евентуално ще ви е още по-трудно да се концентрирайте върху работните си задания.

Затова ето и няколко потребни съвета, с цел да останете задоволително стимулирани и фокусирани в офиса през летните месеци:

Ако прекарвате по-голямата си част от деня затворени в офиса, добра концепция да поддържате мотивацията си на равнище е като излизате на открито, с цел да се разведрите (синоптиците дават обещание дъждовете към този момент да спрат:). Не подценявайте обедната си отмора и се постарайте да я прекарате отвън офиса. Провокираме ви да го извършите още през днешния ден или най-малко един път тази седмица.

Консумацията на вода е значима през цялата година, само че през лятото е даже наложителна. Хидратацията оказва помощ на тялото да се освободи от всички отрови, а също така ви прави по-енергични. Именно по тази причина не забравяйте бутилката с вода и я носете непрекъснато със себе си.

Обличайте се уместно. Високите температури изморяват тялото, вършат ви по-мудни и несъмнено въздействат на метода, по който се чувствате. Старайте се да се придържате към дрескода на вашата специалност или компания, само че в това време мислете и за това в какво облекло се чувствате добре. Залагайте на по-свободни облекла с по-светли цветове и леки материали.

Когато времето е хубаво, а приятелите ви качват фотоси от морето, вие няма по какъв начин да се концентрирайте изцяло и да се " потопите " в работната атмосфера. Затова премахнете всички разсейващи детайли от вашето работно място. Това може да значи и просто да влизате във Фейсбук по-рядко или единствено в избрани часове.
Споделете и вашите тактики за концентриране в офиса през лятото във форума.

От нас още една провокация - лятото може да ви освежи и като гледате на него като на време за смяна и нови провокации. Като промяна на работното място да вземем за пример. И за задачата ви предизвикваме да разгледате настоящите разгласи на Karieri.bg:

" Икономедиа " търси Мениджър " Ключови клиенти "

Фондация Reach for Change Bulgaria търси Герой на ПРОМЯНАТА (социален предприемач)

" Кинтекс " търси Експерт " Външна търговия "

Hewlett Packard Enterprise търси:
Process Administrative Assistant with German
Technical Support Engineer with German

US Embassy Sofia търси Human Resources Assistant

Комисия за финансов контрол търси:
Финансов анализатор - старши инспектор
Финансов анализатор - младши инспектор

The American College of Sofia търси:
House Advisor
Assistant in the College Counseling Office
A-Full Time Teacher in Bulgarian Language and Literature
A-Full Time Teacher in History

Cargill търси:
Accountant Analyst
Vendor Invoice Processing Specialist

ROITI търси Python Developer

KPMG търси In-house Lawyer

HILL International Bulgaria търси Finance Controller & Business Analyst

Банка ДСК търси:
Експерт " Бизнес развиване "
Бизнес анализатор
Юрисконсулт
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР