Летните месеци ни предлагат много плодове и зеленчуци и с

...
Летните месеци ни предлагат много плодове и зеленчуци и с
Коментари Харесай

Отслабване с кайсии и праскови

Летните месеци ни оферират доста плодове и зеленчуци и с опцията да си хапваме от тях и да влезем във форма. Плодовата диета е постоянно срещан вид за влизане във форма – извънредно богати на витамини, плодовете ни оказват помощ да отслабнем и в това време да не се ограничаваме от значими за нас витамини.

Кайсиите и прасковите са превъзходен избор за плодова диета – резултат ще има сигурно в случай че диетата бъде спазвана, само че е извънредно значимо да се посочи, че колкото и да желаете да свалите, би трябвало да бъдете деликатни. Този тип диета с праскови и кайсии не трябва да продължава повече от две седмици – каквито и витамини да съдържат плодовете и по-специално прасковите и кайсиите, те не могат да ви набират всички нужни за организма субстанции като белтъчини, мазнини.

За да изглеждаме добре, би трябвало и да се храним пълноценно. А ограничението на тези субстанции, би затруднило задачата. Диетата с праскови е с хранене на точни часове и спазването е от голяма важност за крайния резултат. Ще имате опция да похапвате 7 пъти дневно, като би трябвало да се преценявате, че последното ви хранене е в 20.00 часа. Ето и по какъв начин вървят останалите часове и по кое време какво можете да си похапвате, с цел да отслабнете благодарение на праскови и кайсии.

1. Закуската ви е от 8.00 часа – по това време ще ставате даже през почивните си дни. Тя съдържа кайсии 200 г.

2. Закуската преди обед е със същото количество и е след два часа – в 10.00 ч, само че този път е комбинирана - праскови и кайсии.

3. На обед, тъкмо в 12.00 ч., ви се поставя купичка таратор.

4. След два часа (14.00ч) е време за още 200 г кайсии.

5. В 16.00 часа ще разнообразите с изключение на 100 г кайсии, можете да прибавите към закуската банан и ябълка или 100 г праскови.

6. В предпоследното ястие за дни (18.00 ч) още веднъж е ред на купичка таратор.

7. Денят ви би трябвало да приключи, по този начин както е почнал – 200 г кайсии.

 Диета с праскови и кайсии

Най-добре спазвайте диетата седмица – по този метод ще сте изчакали задоволително време, с цел да пречистите организма си и по едно и също време с това няма да го натоварите прекомерно дълго, лишавайки го от потребните за него мазнини, белтъци и въглехидрати.

Знаете, че кайсиите и прасковите работят разхлабващо, тъй че не се тормозете от този резултат.

Вижте и други диети за намаляване.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР