Летните месеци Глория прекарва край плажа - я на нашето

...
Летните месеци Глория прекарва край плажа - я на нашето
Коментари Харесай

Глория все по-гореща

 Летните месеци Глория прекарва край плажа - я на нашето море, я на гръцкото или на някой другоземен остров. Компания й прави новото й гадже Йордан Джермански. 

Прави усещане, че фолкпевицата най-сетне стопи ледената си обшивка, само че с това загуби и от звездния си статус. Чалга звездата не стопира да разгласява полуголи фотоси в обществените мрежи, което до този миг бе недопустимо за нея. Само преди няколко дни сподели новия си бански, който е толкоз изрязан, че феновете й се чудят какво се случва с 46-годишната им фаворитка. 

Изглежда Глория най-сетне е намерила любовта на живота си, откакто за първи път демонстрира с кого си ляга. Дали поради него или с напредването на годинките я удря втори пубертет, само че е почнала да се държи като тийнейджърка, разясняват из светските среди. 

Глория несъмнено има хубаво тяло, с което да зарадва окото на мъжкия пол. Никого до този миг обаче не е споделяла такива снимки, а това лято прегря обществените мрежи с провокативни фотоси и супер секси бански, оповестява " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР