Летни бури винаги е имало. Това не е новина. Новината

...
Летни бури винаги е имало. Това не е новина. Новината
Коментари Харесай

Калоян Паргов: ГЕРБ потопи София

Летни стихии постоянно е имало. Това не е вест. Новината е, че след нескончаем и необятно прокламиран ремонт, струващ скъпо на столичани и европейските данъкоплатци, през вчерашния ден знаковата улица „ Солунска “ се трансформира в езеро. Ситуацията провокира призрачен сън за автомобилния трафик и за комерсиалните обекти в региона, оповестява Novini.bg.

``
реклама

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия – София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов и добави: „ ГЕРБ потопи София “, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия. „ Истината е, че управлението на Столична община от години нехае за здравето и сигурността на софиянци. Вглъбена само в усвояването на европейски средства, които отиват в неизвестно чий джоб, управата на София подлага на тествания жителите и бизнеса в града “, установи Паргов.

Той напомни, че единствено преди дни човек бе изумен от гръмотевица и почина в Люлин, а през вчерашния ден гръм удари трафопост на кръстовището на бул. „ Константин Величков “ и улица „ Цар Симеон “ в София и провокира пожар. „ Азбучното предписание да има ефикасни гръмоотводи не се съблюдава. Кой, в случай че не Столична община, би трябвало да следи за сигурността на популацията? “, риторично попита той.

„ Абдикацията на кмета на София от всички отговорности по поддържането и качественото създаване на инфраструктурни обекти и уреди към този момент дава своите трагични резултати. Оправданието, че виновността е единствено и само на изпълнителите на ремонтите, е несъстоятелно. Възложителят – Столична община би трябвало да носи отговорност за протичащото се в града. Гаврата с търпението на софиянци е цялостна “, безапелационен е Калоян Паргов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР