Летище Завентем в Брюксел е прекратило обслужването на полети от

...
Летище Завентем в Брюксел е прекратило обслужването на полети от
Коментари Харесай

Летището в Брюксел е прекратило обслужването на полети от София

Летище Завентем в Брюксел е прекратило обслужването на полети от няколко посоки, измежду които и София, заяви представител на аерогарата, представен от медии в Белгия.

Уточнява се, че поради епидемията от Ковид-19 летището е спряло да обслужва полети от България, Полша, Мароко, Чехия, Египет и Турция. Допълва се, че се извършват едвам към 40 на 100 от полетите по разписание и множеството самолети изхвърчат съвсем празни.

Актуална информация за рестриктивните мерки на напредването в Европа и по света

Справка демонстрира, че полетите от Завентем към София не се извършват от 15 март. Проверка в уеб страницата на летище Шарльороа, което обслужва евтините полети сред Белгия и България, сочи, че през вчерашния ден са били изпълнени полети от и към София.

Белгийски медии през днешния ден оповестяват, че управляващите в страната обмислят да изземат медицинските и противопраховите маски от магазинната мрежа, с цел да обезпечат отбрана за най-застрашените от болест. Лекари през вчерашния ден предизвестиха, че лечебните заведения остават без защитни средства и приканиха жителите да им занесат маските, които са купили за себе си.

По-късно през днешния ден се чака белгийският парламент да даде на настоящото служебно държавно управление изключителни компетенции. Целта е да се сътвори опция министрите да подхващат дейности, свързани с преодоляването на епидемията.

Белгия се ръководи към този момент 15 месеца от служебно държавно управление, чиито пълномощия по конституция са лимитирани.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР