Летищата във Варна и Бургас първи у нас получиха сертификати

...
Летищата във Варна и Бургас първи у нас получиха сертификати
Коментари Харесай

Морските ни летища взеха здравни сертификати за безопасна среда

Летищата във Варна и Бургас първи у нас получиха документи за здравна акредитация, издадени от Международния съвет на летищата, оповестиха от компанията оператор " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД. Сертификатите подсигуряват обезопасена от ковид среда и безпроблемен престой на пасажерите на двата аеропорта. Оценката е дадена след разглеждане на подробна информация в над 60 посоки, касаещи въведените ограничения за здраве и сигурност.

Здравното акредитиране е значима стъпка за възобновяване на активността на морските летища. За да върне доверието на клиентите си, през предходната година операторът обработи хиляди висококонтактни зони за пасажери и чиновници с новаторското нано-антимикробно покритие за дълготрайна повърхностна отбрана. Във Варна и Бургас заработиха и летищни сътрудници, които съблюдават спазването на ограниченията за сигурност. Въведени бяха принадлежности за независимо обслужване, безконтактни процеси и нараснала осведоменост.

" Горд съм от това самопризнание, което награждава напъните ни да осигурим сигурност и сигурност на всички наши пасажери и чиновници по време на COVID-кризата. Особено съм признателен за ангажираността на сътрудниците от нашите черноморски летища през този извънреден интервал от време ", съобщи Франк Кванте, основен изпълнителен шеф на Фрапорт България.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР