Летим за 60 лева от Пловдив до Истанбул от 18

...
Летим за 60 лева от Пловдив до Истанбул от 18
Коментари Харесай

Летим за 60 лева до Истанбул


Летим за 60 лв. от Пловдив до Истанбул от 18 февруари. На 4 януари в Истанбул се състоя среща на дипломат Ангел Чолаков с генералния шеф на нискотарифната самолетна компания Пегасус (Pegasus Airlines) госпожа Гюлиз Озтюрк във връзка със започващата нова
самолетна линия Истанбул-Пловдив-Истанбул,
оповестиха от българското посолство в Анкара.

Полетите ще бъдат реализирани до летище Сабиха Гьокчен, което се намира в азиатската част на мегаполиса.

Г-жа Озтюрк благодари за извънредно дейната роля на посолството
за реализирането на самодейността
и изрази вяра, че взаимната работа ще продължи за популяризирането на двете страни като атрактивни туристически дестинации.

Редовната линия започва от 18 февруари т. година с периодичност 2 пъти седмично, в сряда и в събота, като ще се извършва със самолети Боинг 737 и Еърбъс 320 с потенциал 180 пасажери. Първоначално предишния месец беше обявено, че линията ще започва на 23 януари, само че заради организационни проблеми, датата беше отсрочена за февруари.
Дестинация Пловдив към този момент е отворена
за резервации на уеб страницата на самолетната компания.

Цените стартират от 28 евро за еднопосочен билет.

В момента стартира и огромна рекламна акция измежду туроператори и крайни консуматори чрез медиите и обществените мрежи.
Откриването на новата самолетна линия
е емблематичен старт на амбициозната стратегия за промотиране на страната ни като дестинация за бизнес, просвета и туризъм “Сезон на България в Турция 2023 ”.

Достъпните цени на билетите и късото време за пътешестване ще дадат опция на повече български и турски жители да се възползват от новата комфортна транспортна връзка и ще насърчат туристическия и бизнес продан в двете направления.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР