Летенето с дете не е разходка в парка. Ето защо

...
Летенето с дете не е разходка в парка. Ето защо
Коментари Харесай

7 полезни съвета за летене с деца

Летенето с дете не е разходка в парка. Ето за какво е значимо да бъдете готови преди самото пътешестване. За това подготвихме няколко потребни съвета, които да ви оказват помощ при пътувате със аероплан с децата.

С тесните места за сядане в самолета, натоварените летища и самото хвърчене не са най-приятното преживяване, когато добавите буйно малко дете, нещата стават още по-неприятни. Малките деца мъчно седят безшумно часове наред и се плашат от промени в налягането на въздуха.

За благополучие обаче можете да имате нехаен ден на пътешестване с подобаваща подготовка и обмисляне. Независимо дали пътувате до дома на родственици или на отмора, вижте тези тактики за понижаване на напрежението при хвърчене с малко дете.

1. Резервирайте ранни утринни полети
 Добави изложение

Това е най-хубавият ви късмет да избегнете закъснения при политане и кацане. Тези полети нормално са по-малко препълнени и всички са изтощени и просто желаят да подремнат – изключително децата. Освен това, в случай че е допустимо, избягвайте полети с дълги престой или нощни връзки.

2. Не доплащайте за първа класа
Пътуването в първа класа с деца може да бъде по-стресиращо, в сравнение с си заслужава. Вероятно ще бъдете гледани в действителност неприятно от другите пасажери, които желаят (или имат нужда) да си починат. Така че спестете средства и летете в първа класа, когато децата ви не са с вас.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

3. Кажете на детето се случва
 Добави изложение

Децата се оправят доста по-добре, когато знаят какво да чакат. Те обичат приключенията: тъй че обяснете какво ще се случи и превърнете всяка дребна стъпка в търсене на богатство или ново изобретение.

4. Облечете детето на пластове и пропуснете обувките с връзки
Бъдете подготвени за фрапантни промени в температурите, когато летите с малко дете. Облечете децата си в комфортни облекла на пластове - за предпочитане без копчета, ципове или нещо, което би могло да им попречи да стигнат до тоалетната в точния момент.Докато в някои самолети умирате от мраз, в други моменти рискувате да ви стане доста топло (например в случай че чакате дълго време за политане или до момента в който чакате на опашка, с цел да се качите на самолета): по-добре е да се облечете няколко облекла една върху друга, с цел да можете да се приспособява по-добре към температурата.

Същият принцип важи и за обувките: Избягвайте връзките и избирайте обувки с лепенки.

5. Поднесете изненада
 Добави изложение

Когато летите с малко дете, опакованата нова играчка има две преимущества: Децата обичат да разопаковат нещата, а новата играчка притегля повече вниманието.

6. Планирайте лист с ръчен багаж
Когато стягате багажа си за пътешестване със аероплан, използвайте този лист като управление.
Успокояващ предмет - в случай че е залъгалка, не забравяйте да вземете повече от една, с цел да не бъде хвърлена по пътеката или на пода. Дезинфектант, кърпички и памперси - предлага се една пелена на час пътешестване. Смартфони и таблети, заредени с обичаните филми или излъчвания на вашите деца. Слушалки с детски размер Найлонови торби за отпадък вода Храни с ниско наличие на захар

ВИЖТЕ ОЩЕ:

7. Поставете децата надалеч от пътеката
 Добави изложение

Седалките до пътеката могат да бъдат рискови за дребни деца. Докато количката с храна и питиета минава, дребните ръчички са в подлия обхват на горещо кафе или вода.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР