Летен театърМорската градина0 коментара за Летен театърСъбития в обекта:40 години

...
Летен театърМорската градина0 коментара за Летен театърСъбития в обекта:40 години
Коментари Харесай

Вижте шествието на участниците от Математическото състезание

Летен театърМорската градина

0 коментара за Летен спектакъл Събития в обекта: " 40 години музика и обич " - концерт на дует Ритон20:00/05.07.2018Виж всички 9 събития в Летен театърНад 1100 млади математици минаха в пъстро шествие с доста музика и въодушевление по основните улици на Бургас. Шарени носии и дрехи, присъщи за 29-те страни-участници в надпреварата провокираха откровени усмивки и възторжени овации на бургазлии и гостите на града.

Дефилето започва от Гъбката в Морската градина и мина по централните улици на града - " Богориди " и " Александровска " до Бургаския свободен университет. То беше водено персонално от ръководителя на Изпълнителния комитет на IMC доктор Вен-Хсиен Сун, който бе облечен в българска национална носия като жест и знак на другарство към Бургас и страната-домакин.

Шествието завърши в Бургаския свободен университет, където всички състезатели се включиха в забавна стратегия в специфичната Вечер на културите, представяйки посредством песни и танци екзотиката и обичаите на своята татковина.

Днес от 10.30 часа на сцената на Летния спектакъл ще се състои церемонията по награждаване на най-добре представилите се състезатели и тимове, след което BIMC` 2018 ще бъде публично закрито.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР