Летателната програма на летищата в Бургас и Варна отбелязва 98

...
Летателната програма на летищата в Бургас и Варна отбелязва 98
Коментари Харесай

Пътническият трафик на Летище-Бургас през май е намалял с 99 процента

Летателната стратегия на летищата в Бургас и Варна отбелязва 98 % спад на полетите през април по отношение на същия интервал на предходната година.

През май тази година, броят на излитащите и кацащите самолети на Летище-Бургас е намалял с 94 %, а пътническият трафик е понижен с 99 на 100 по отношение на май предходната година. Това заяви на конференция ръководителят на Комисията по туризъм към Общинския съвет в Бургас Живко Табаков. Той сподели, че данните, на които се базира са му предоставени с публично писмо от концесионера на летищата в Бургас и Варна "Фрапорт Туин Стар Еърпорт ".

Правителството утвърди отчет с ограничения за подкрепяне на въздушния превоз

Концесионерът е показал, че сега Летище- Бургас обслужва полети до летище Лутън в Лондон, а упованията били отчасти връщане на други планувани дестинации от тази месец и непълен рестарт на туристическите чартъри едвам при започване на юли. От "Фрапорт Туин Стар Еърпорт " са уведомили още, че към сегашния миг плануваните кацания и излитания за юни на двете летища са 91 % по-малко в съпоставяне със същия месец на миналата година. Възможно било обаче да има още анулирани полети.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР