Лестър записа нов неубедителен двубой в пасива си, в битката

...
Лестър записа нов неубедителен двубой в пасива си, в битката
Коментари Харесай

Неочакван антигерой провали Лестър при визитата на Бърнли

Лестър записа нов неоснователен дуел в пасива си, в борбата за призовите позиции в британската Висша лига.

" Лисиците " изгубиха гостуването си на Бърнли с 1:2, в дуел от 23-ия кръг на Премиършип.

Гостите не съумяха да припомнят за мощната си серия в шампионата от преди няколко срещи и записаха втори мач без победа в конкуренцията, на доста значим стадий от нея.
 Лестър не желае да продава Джеймс Мадисън
Лестър не желае да продава Джеймс Мадисън

Звездата на тима договаря за нов контракт

Двубоят беше изпълнен с голям брой напрегнати моменти, като доникъде на първата част не личеше да има любимец, а 100%-ви обстановки по-скоро липсваха.

В 34-ата минута топката бе отнета в средата на терена и по-късно попадна у краката на Харви Барнс. Той направи нескончаем пробив в половината на противника, а по-късно стреля мощно, кълбото се отби в краката на вратаря и влетя в мрежата за 0:1.
 Снимка 462268
Източник:

Шон Дайш бе гневен, не толкоз поради самия гол във вратата на Бърнли, колкото поради това, че съгласно него при отнемането на топката е имало нарушаване на разпоредбите.

Така или другояче смяна в решението на основния арбитър нямаше и голът беше зачетен.
 Снимка 462269
Източник:

В 56-ата минута Крис Ууд върна очакванията за домакините, изравнявайки резултата, за наслада на преобладаващата част от почитателите по трибуните.

Преди да е изтекла 69-ата минута Лестър получи право да извърши дузпа, за фаул на Мий в наказателното поле. Футболистът на домакините беше предизвестен публично.

Зад топката на бялата точка застана голмайсторът на Лестър Джейми Варди, само че Поуп избави изстрела му в левия ъгъл на вратата. Брендън Роджърс побърза да вдигне победоносно ръце, само че по-късно сподели разочарованието си.
 Снимка 456240
Източник:

Последва нова отлична опция за Варди, който обаче още веднъж не съумя да преодолее Поуп, стреляйки в тялото му, останал очи в очи с него.

За похлупак Уестууд вкара за 2:1 10 минути преди последния сигнал, оставяйки противника единствено с напразни очаквания и без точков актив.
 Ас на Лестър стана най-хубав футболист на Нигерия
Ас на Лестър стана най-хубав футболист на Нигерия

" Това е огромна привилегия "

Така изоставането на Лестър от водача в класирането на Премиършип Ливърпул възлиза на към този момент 16 точки, при ангажимента, че мърсисайдци имат да играят и още два мача, с цел да доближат броя от 23 срещи за сезона.

Бърнли продължава борбата за оцеляване и след днешната си победа е към този момент 14-и в класирането.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР