Лестър се надява, че ще завърши в топ 4 в

...
Лестър се надява, че ще завърши в топ 4 в
Коментари Харесай

В Лестър ще гонят Шампионската лига

Лестър се надява, че ще приключи в топ 4 в края на сезона. През предходната акция „ лисиците “ изпуснаха присъединяване в Шампионската лига в последния кръг и в този момент мениджърът Брендън Роджърс не желае да бъдат допускани същите неточности.

„ Определено се любуваме на всеки мач. Правим приказен сезон и се веселя, че хората ни поставят в сметките за Шампионската купа. Това демонстрира, че всеки се преценява с нас и нашите съперници ни почитат. Желая да продължим да се развиваме и да гоним довеждане докрай в топ 4. Феновете на Лестър постоянно са били реалисти и това доста ми харесва. Трябва да знаеш опциите си и е значимо да ставаш по-добър всеки ден. Напрежението тук не е огромно и е невероятно да се съпоставя с ситуацията в Ливърпул и Селтик да вземем за пример. В клуба се работи умерено и се прави нужното, с цел да сме финансово постоянни. Не разполагаме с бюджета на Манчестър Юнайтед, Ливърпул или Челси, само че приказваме на терена. Ще съм в действителност благополучен, в случай че се класираме за Шампионската лига. Миналият сезон конкуренцията ни се изплъзна, само че аз имам вяра, че този път ще успеем “, разяснява той.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР