Лестър постигна много важна победа като гост на Евертън с

...
Лестър постигна много важна победа като гост на Евертън с
Коментари Харесай

Лестър задълбочи още кризата в Евертън след ценна победа на Гудисън

Лестър реализира доста значима победа като посетител на Евертън с 2:0 в дуел от 15-ия кръг на Висшата лига и по този метод продължава изкачването си в класирането. „ Лисиците “ към този момент имат 14 точки на 13-ото място, колкото има и Евертън, който обаче е 15-и поради по-лоша голова разлика. Успехът за отбора на Брендън Роджърс пристигна с попадения на Юри Тилеманс и Харви Барнс.

Мачът в града на Бийтълс стартира по-добре за гостите, като в 4-ата минута Патсон Дака стреля от границата на наказателното поле и принуди Джордан Пикфорд да плонжира, с цел да избави.

Дака продължи да е деен и в 43-ата минута стреля рисково в наказателното поле, само че още веднъж стражът на „ карамелите “ се намеси на равнище.

Две минути по-късно Пикфорд към този момент бе безпомощен, откакто Джеймс Мадисън откри Юри Тилеманс на границата на пеналта. Белгиецът се забави, само че това си струваше, защото заби топката в горния ляв ъгъл на вратата на домакините.

След почивката Евертън се хвърли в офанзива, като Донимик Калвърт-Люин видя по какъв начин Дани Уорд избавя изстрела му в 49-ата минута.

След час игра Джеймс Мадисън стреля от близо 20 метра, само че топката раздруса десния непряк дирек.

В 86-ата минута Лестър си реши мача, като още веднъж в центъра на събитията бе Мадисън. Той прокара топката към Харви Барнс, който я прати в горния ляв ъгъл на Пикфорд и по този начин реши срещата в интерес на своя отбор.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР