Лестър и Лийдс може да влязат в трансферна битка за

...
Лестър и Лийдс може да влязат в трансферна битка за
Коментари Харесай

Лестър и Лийдс в битка за голмайстора на Селтик

Лестър и Лийдс може да влязат в трансферна борба за нападателя на Селтик Одсън Едуард, написа " Сън ". И двата отбора демонстрират интерес към 22-годишния голмайстор и желаят да го вземат в редиците си.

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс познава добре качествата на французина от взаимната им работа на " Селтик Парк " и в този момент желае да го докара и на " Кинг Пауър Стейдиъм ", с цел да усили конкуренцията в офанзива, изключително с идното присъединяване в Шампионската лига следващата година.

В същото време обаче Лийдс е на крачка от влизане в Премиър лийг и към този момент мисли за селекцията за присъединяване в елита през идващия сезон. В клуба също са набелязали Едуард и желаят да го вземат в състава си.

От Селтик обаче нямат желание елементарно да изтърван водещия си голмайстор. Французинът направи страховит сезон и оказа помощ на отбора да вдигне 9-а поредна купа, вкарвайки 22 гола, като по този начин стана голмайстор на шампионата на Шотландия, изпреварвайки с цели 9 гола втория в класацията Джърмейн Дефоу.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР