Лестър бе разбит с 1:4 при гостуването си на Борнемут

...
Лестър бе разбит с 1:4 при гостуването си на Борнемут
Коментари Харесай

Лестър се провали и пътят на Ман Юнайтед към Шампионската лига е открит

Лестър бе разрушен с 1:4 при гостуването си на Борнемут и възможностите му да играе в Шампионската лига през идващия сезон понижиха. Отборът на Брендън Роджърс водеше на почивката след следващия гол на Джейми Варди.

През втората част обаче " черешките " означиха два гола в границите на минута и обърнаха мача. Станислас от дузпа и Соланке направиха резултата 2:1. Към края автогол на Джони Еванс и още едно попадение на Соланке доведоха нещата до разгрома.

65': Bournemouth 0-1 Leicester
67': Bournemouth 2-1 Leicester
68': Leicester's Soyuncu sent off
87': Bournemouth 4-1 Leicester

Bruh. pic.twitter.com/EHfofrlVI9
— FOX Soccer (@FOXSoccer) July 12, 2020
Лестър до наскоро заемаше третото място със солидна преднина, само че на следващия ден може да се окаже пети. След подновяването на шампионата отборът записа към този момент три загуби, три равенства и едвам една победа. Ако на следващия ден Манчестър Юнайтед победи Саутхамптън, " алените дяволи " ще изпреварят първенеца от 2016 година и ще стане трети. Надеждите на " лисиците " може да останат в това наказването на Ман Сити да остане, с цел да могат да се класират за Шампионската лига даже като пети в класирането.

Победата е извънредно скъпа за Борнемут, който е на 17-то място, само че изостава единствено на три точки от Уотфорд и Уест Хам.

СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ
Премиър лийг 35 кръг, неделя 12 юли  Борнемут 4:1краен резулат  Лестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР