Лесното почистване на целия дом звучи почти невъзможно словосъчетание за

...
Лесното почистване на целия дом звучи почти невъзможно словосъчетание за
Коментари Харесай

Почистете ЦЯЛАТА къща бързо и перфектно!

Лесното разчистване на целия дом звучи съвсем невероятно фразеология за всички домакини. Как по този начин целия и по какъв начин по този начин елементарно?! Това лишава през целия ден! 

Не е наложително, в случай че използваме няколко дребни трика, с които да организираме вярно времето си и да знаем от къде и по какъв начин да почнем.


 Защо НИКОГА да не използваме старите облекла като парцали Защо НИКОГА да не използваме старите облекла като парцали
Домакините неведнъж в развой на почистването на дома си, си служат със остарели облекла. Те биват употребявани като средство за забърсване...

Всекидневна стая/хол:

- Прехвърлете всички разхвърляни движимости в една кошница да вземем за пример и се захванете с мебелите и пода. Почистването на която и да е стая би трябвало да върви от горната страна – надуло. Почистете паяжините от стените, изтупайте праха от мебелите, изпънете добре възглавниците на дивана. Забършете прахта от рафтовете и в случай че има потребност, пуснете пердетата да се перат.

Почистете пода с прахосмукачката и след това минете с мокър парцал. Върнете се на кошницата с движимостите и започнете една по една да ги нареждате по местата им. Когато пердетата се изперат, можете напряко да ги закачите на корниза и те сами ще изсъхнат.

Кухнята:
 НИКОЙ не е предполагал, че сместа от олио и лимон може да направи това НИКОЙ не е предполагал, че сместа от олио и лимон може да направи това
Сигурни сме, че и вие, както всяка една стопанка, непрестанно се оплаквате от рисково бързото струпване на прахуляк по повърхността на...

- Наредете мръсните чаши, чинии и принадлежности в съдомиялната и я пуснете да работи. Приберете каквото би трябвало в хладилника и в шкафовете. Изтупайте покривката на масата и забършете трохите от плота. Изхвърлете боклука и минете с прахосмукачката. Лъснете печката и почистете мивката.



Банята:

- Измийте мивката и лъснете огледалото. Почистете тоалетната с дълга четка. Дезинфекцирайте цялото помещение, откакто сте се погрижили за плочките. Можете да употребявате прахосмукачка или микрофибърна забрадка с цел да съберете космите и дребните боклучета. Заменете старите хавлиени кърпи с нови и проветрете банята.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР