Лесно е да се оплакваме, да твърдим, че нещата около

...
Лесно е да се оплакваме, да твърдим, че нещата около
Коментари Харесай

С тази молитва няма да можете да се отървете от щастие

Лесно е да се оплакваме, да твърдим, че нещата към нас просто не се получават. Лесно е и да се самосъжаляваме и да не търсим никакъв метод да променим нещата. Положителната ни настройка обаче може да промени доста неща и да ни накара да се усещаме доста по-добре. Как да го реализираме? Например с молитва.

Ето една страхотна молитва, с която в действителност няма да можем да се отървем от благополучие и хубави страсти. Можем да я споделяме всеки ден, когато и да е, където и да се намираме, стига да имаме предпочитание. Вижте какъв брой е лесна, простичка и по едно и също време с това супер ефикасна:

„ Благодаря ти Боже, че и през днешния ден съм жив, че животът изпълва тялото ми, препуска огнено във вените ми, светлината на Слънцето обагря очите ми, Твоята искрица гали съзнанието ми. Благодаря ти за здравото и хубаво тяло с което си ме дарил. Благодаря за младостта, за живота, за опциите които ми даваш всеки момент. Благодаря ти, Господи за предишното, за бъдещето, за опцията да пребивавам СЕГА.

Благодаря ти, че постоянно си с мен, Господи, че постоянно към мен има светла свита от ангели-пазители, благодаря ти, че ме направляваш, пазиш и напътстваш, с цел да върша самоуверено своите крачки по пътя на Живота. Благодаря ти за всички блага които ме чакат и през днешния ден, в този блажен ден.

Оставям се в твоите ръце, Господи, с цялостно доверие, религия, отвореност и ЗНАМ, че всичко което идва през днешния ден е най-хубавото за мен. Готов съм да го посрещна и преживея по най-хубавия метод! ”

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР