Лесно е да се каже истината. Но въпреки това, хората

...
Лесно е да се каже истината. Но въпреки това, хората
Коментари Харесай

Според зодията: Как да разпознаем лъжата на хората от различните зодиакални знаци

Лесно е да се каже истината. Но все пак, хората избират да лъжат. Някои повече, други по-малко, трети поради полза, четвърти единствено за наслаждение.

Някои от нас украсяват действителността, други се пробват да избегнат отмъщение за своите дейности, неточности и конфузни обстановки. Нещо повече – постоянно лъжата дотолкоз навлиза в живота на индивида, че той стартира лъже себе си.

Ей по този начин, по табиет, нарушава обещанията, които си е дал, измисля събития, които в никакъв случай не са се случвали, подозира другите в същото и страда от съмнение към себе си и близките.

Астролозите са на мнение, че всичко това ни е присъщо и поради зодиакалния знак, към който принадлежим.

Как и за какво лъжат зодиите – дано забележим в този момент.

Как да разпознаем лъжата на хората зодия Овен

Овенът лъже „ с цел да отърве кожата “. Най-вече с цел да избави себе си или любимия/та си. Ако не желаят да създадат нещо за някого, те измислят хиляди оправдания, разиграват хиляди сюжет, които „ потвърждават “ невъзможността им да създадат това или това.

Но в това време се кълнат, че несъмнено ще оказват помощ незабавно. И още веднъж лъжат. Но пък не е толкоз мъчно да се хване Овена в неистина – задоволително е просто да се проучват техните „ оправдания “ – като предписание в тях няма доста логичност.

Как да разпознаем лъжата на хората зодия Телец

За Телеца лъжата е изкуство. Те тъкат мрежа от неистини, с цел да впечатлят другите, да наподобяват по-важни или да притеглят съпричастност.

Често представителите на този знак прибягват до неистини, с цел да не дават назаем пари, макар че преди този момент с възторг могат да се хвалят, че преди малко са им платили бонус или за това по какъв начин са профукали пари в казино или за някоя първокласна глезотия.

Друга причина за неистини могат да са връзките с противоположния пол. За да избегне неприятни и ненужни въпроси, мъжът Телец би се заклел във всичко. Най-удивителното е, че се измъква постоянно доста елементарно.

Как да разпознаем лъжата на хората зодия Близнаци

Близнаците не лъжат, те просто си играят. Поне по този начин изясняват жаждата си за неистини. Понякога те употребяват неистина, с цел да убедят другите, че са прави, а от време на време – с цел да извлекат материална изгода.

Представителите на този знак могат да ви популяризират цялостен отпадък като елитна движимост или да накарат различен човек да заплати разноските им. Близнаците лъжат майсторски, давайки причини и „ обстоятелства “. Те се научават това още в ранното детство. Най-често първите „ уроци по майсторска неистина “ се случват, когато, страхувайки се от наказване за неприятно държание, дребните Близнаци измислят цели истории, с цел да потвърдят, че не са отговорни за нищо. Хващането на Близнаци в неистина е мъчно – те познават прекомерно добре ролята си, с цел да позволен неточност и да ви дадат опция да ги заподозрете в машинация. Затова, когато поддържате връзка с Близнаци, научете се да премисляте всичко, което споделят.

Как да разпознаем лъжата на хората зодия Рак

Раците ненавиждат лъжите. И в случай че прибягнат до такива, то ще е единствено и само в тези случаи, когато истината не може да бъде казана. Например, те могат да кажат на детето, че „ кучето е намерило нов собственик “, в случай че кучето към този момент не е на този свят, или че „ баща е отишъл в дълга командировка “, в случай че бащата е напуснал фамилията си.

Така Раците защищават околните от неприятни прекарвания. Да лъжат в лична изгода е под достолепието им. Те даже се пробват да не украсяват житейски истории, вярвайки, че истината постоянно е по-интересна от измислицата. И от време на време неналичието на еластичност се трансформира в проблем за Раците в връзката им с другите, защото, нямайки навика да лъжат, представителите на този знак изискват това и от другите. Но не всички са като тях.

Да се разбере по кое време Ракът лъже е доста елементарно. Достатъчно е единствено да се вгледате деликатно в очите му – той ще се свие, ще се изчерви и ще стане ясно, че се срами от лъжата си. Но като предписание не очаквайте опрощение от Рака. Както към този момент споменахме, той лъже единствено по някакъв доста сериозен въпрос и надлежно има вяра, че го прави в името на висока цел.

Как да разпознаем лъжата на хората зодия Лъв

Лъвовете лъжат „ по царски “. За тях е значимо да запазят непокътнато егото си, тъй че мрежата от неистини, изтъкана от тях, постоянно става част от живота им. Не е елементарно да се хване в неистина един Лъв  – той помни всички детайлности от лъжите си и близките му имат вяра.

За Лъвът лъжата е костюм, който той облича, с цел да скрие истината от някого или с цел да забавлява другите. Притежавайки извънреден гений за описване на истории, Лъвът трансформира всяка своя история в огромен екшън, тъй че действителността да не пречи на хубостта на описа. Умело оцветява с измислени елементи и не за машинация, а за с цел да покаже какъв брой е популярен и по какъв начин животът му е забавен и трогателен. Но не се пробва да извлече материална полза от личните си неистини.

Как да разпознаем лъжата на хората зодия Дева

Девите лъжат по насила и неумело. Чувстват се толкоз неудобно, че не могат да заблудят никого.

Девите се объркват, стартират да заекват, да се изчервяват и всичко останало. Мъжете Дева лъжат по-често. Жените нормално просто не се нуждаят от това, работят по различен метод и за тях да се осквернят с неистина постоянно е неприлично. Но мъжете прибягват до неистини даже когато не се желаят от тях пояснения или оправдания. И най-интересното е, че са откровено комплицирани и афектирани, когато не им имат вяра.

Как да разпознаем лъжата на хората зодия Везни

Везните лъжат и се карат, макар че най-много лъжат себе си. И постоянно лъжите им са опит за намиране на мира. Те могат да се опитат да се убедят, че с тях всичко е наред, даже в случай че проблемите безусловно ги затрупват.

„ Синдрома на щрауса “ постоянно им играе жестоки смешки, защото се оказва, че подът е бетонен. С лъжите си Везните единствено си навреждат. В връзките с другари и родственици, т.е. с тези, които ги познават чудесно, представителите на този знак са директни до прекаленост. За тях е мъчно да ги заблудят, тъй като  всичко е изписано на лицата им. Независимо от това, те са чудесни в тъкането на интриги, в случай че това е належащо. Не на вятъра отличните дипломати и адвокати неведнъж се оказват зодия Везни. Тоест, ежедневните неистини не са тяхната мощна страна. Но световната машинация на държавно равнище е напълно в духа на представителите на този знак. Но даже и тук те не са толкоз умели, колкото хитри и подценявани от близките.

Как да разпознаем лъжата на хората зодия Скорпион

За Скорпионите лъжата е метод да затвърдят облика, който основават за близките. Ако те се нареждат като най-нещастния човек в света, тогава ще би трябвало да чуете страшни истории за автомобилни произшествия и естествени бедствия. Скорпионите даже „ погребват “ родственици в името на постигането на някаква значима цел.

Ако Скорпионът желае да наподобява като популярен гуру и мистик, той измисля невероятни извънземни нашествия, призраци и приемане на прояснение, откакто тухла пада върху главата му от 10-ия етаж. Но най-често Скорпионите прибягват до неистини, с цел да улеснят манипулирането на другите. Богатото въображение и неналичието на каквито и да било правила, вършат Скорпионите неуловими в лъжите.

Как да разпознаем лъжата на хората зодия Стрелец

Стрелецът лъже с ентусиазъм, само че неуместно и постоянно без причина, за дреболии. Лъжите им нервират другите, защото са „ съшити с бели конци “.

Стрелецът просто не може да си показа, че някой различен с изключение на него е прав, по тази причина измисля несъществуващи детайлности в придвижване и по-късно, когато потребността от неистини изчезне или някой се опита да ги осъди за подправени обстоятелства  с лекост отдръпват думите си, като настояват, че в никакъв случай не са казвали нещо сходно.

Лъжите им са смешни, защото хората от този зодиакален знак не са склонни към дълготрайни интриги. Основното за тях е да упорстват за своето тук и в този момент. Често това се трансформира в повода, заради която на Стрелецът никой му няма доверие и се възприема като „ лъжливото овчарче “. И той, сходно на Лъва, обича да преувеличава и да украсява всичко – своите заслуги, заплахата, която го е заплашвала в някаква обстановка и всичко останало.

Как да разпознаем лъжата на хората зодия Козирог

Козирозите прибягват до неистини, когато би трябвало да излязат напред и когато би трябвало да хвърлят прахуляк в очите на другите. Представителите на този знак са толкоз суетни, че за тях лъжата е метод да убедят приятелите в материалното си богатство и високия си статус.

Нещо повече, самите Козирози откровено имат вяра в това, което споделят, даже да е цялостна небивалица. Те съществуват като че ли в два свята едновременно – същински и утопичен, в които са още по-успешни, по-богати, по-значими, което значи, че са изцяло удовлетворени от живота. Козирозите също могат да лъжат, с цел да завоюват благоволението на дамата, към която имат интерес. В този случай Козирогът дава обещание всичко, обаче щом реализира задачата си, просто не помни обещаното. Не е мъчно да се хване Козирога в неистина – просто би трябвало да знаете същинското му състояние в обществото и да слушате деликатно неговите истории, наблюдавайки лицето му.  Щом стартира да лъже, гласът му стартира да трепери, очите му светят и ушите му пламват. Въпреки че не се срами от нито грам от това.

Как да разпознаем лъжата на хората зодия Водолей

Водолеите не лъжат, просто не споделят цялата истина. И това не се дължи на злонамерено желание, а на вродена дарба да пазят загадка.

Имайки навика да разчитат във всичко единствено на себе си, те постоянно имат вяра, че животът им съставлява интерес единствено за тях самите, а на близките не трябва да описват нищо, с цел да не им дадат оръжие против себе си. Ако Водолей съзнателно лъже, това значи, че му е било скучно или въобще не има вяра на индивида насреща. Най-често представителите на този знак прибягват до неистини, с цел да бъдат оставени на мира.

Иначе самите Водолеи не търпят лъжите – щом усетят, че са ги излъгали, те се изолират и стопират да поддържат връзка с въпросния човек. Освен това е мъчно да се заблудят представителите на този знак – интуицията им е прекомерно добре развита.

Как да разпознаем лъжата на хората зодия Риби

Рибите не лъжат, а фантазират. Създавайки вътрешен свят за себе си, в който „ всичко е друго “, Рибите се пробват да убедят другите в действителността на този свят.

Жените Риби постоянно измислят несъществуващи фенове, подаряват ги с чертите на този, който биха желали да видят до себе си и описват на приятелите си за тях, като за действителни хора. И го вършат доста безапелационно, тъй като изнасят цели представления.

Чрез лъжите си те се пробват да се примирят с действителността и да потвърдят, че имат „ всичко като хората, а може би даже и по-добро “.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР