Лесно е да отслабнете без диети и тренировки! Всичко, което

...
Лесно е да отслабнете без диети и тренировки! Всичко, което
Коментари Харесай

6 вида неща, които ще направят фигурата на два размера по-малка

Лесно е да отслабнете без диети и тренировки! Всичко, което би трябвало да извършите, е да организирате вярно своя сезонен дрешник. Ето 6 неща, които ще създадат фигурата на два размера по-малка, както и ще й прибавят берекет и прелест.

Сгъваемата пола акцентира талията и скрива ханша

Поли от този вид от дълго време са се трансформирали в същинска наложителна движимост за девойки, които желаят образно да поправят фигурата си. Работата е там, че асиметричната кройка леко трансформира пропорциите: изтънява региона на талията, прикрива закръглеността на бедрата и придава лекост на облика с помощта на закачливото изрязване.

И в случай че въпреки всичко изберете отслабващ щемпел, можете да постигнете просто невероятни резултати. Това няма да съставлява никаква компликация, тъй като модерните модели на това лято като че ли са основани особено за пухкавите.

Ако полка точки, тогава съвсем “до точката ”. Ако флористиката, тогава модел с користолюбие. Такъв модел елементарно ще направи от XL убеден L. А тънка отвесна лента е изцяло здрава, с цел да доближи M.

Панталоните- палацо издължават силуета

Свободна, течаща кройка, висока талия и отвесни стрелки – това е нужният най-малко за стройна фигура. И всичко това е съчетано с панталони палацо. Този сезон дизайнерите още веднъж взеха една от премиите за сходен жанр.

Той прибавя към облика на релаксация и лекост, тъй че по-сдържаният връх е съвършен за съразмерен комплект. Това може да бъде блуза от шифон, тениска с ясна линия на раменете или даже риза.

Не намалявайте якето доникъде на бедрото. Това е оптималната дължина, която освен наподобява елегантно, само че и отслабва, покривайки “ушите ” на бедрата. И дългите ръкави могат да бъдат навити, излагайки китките – подобен трик ще придаде на силуета още по-елегантност.

Рокля с висока талия прикрива коремчето

За дами, които желаят да скрият корема си, идеална е рокля с висока талия и макси дължина. Стилът ще помогне да премахнете непотребните килограми в колана, да скриете цялостните крайници и в това време да очертаете талията.

Страхотно е, в случай че попаднете на модел с геометрично деколте и копчета по цялата дължина. Планката ще се трансформира в мечтан вертикал, който също работи в интерес на хармонията.

А-силуетна рокля с V-образно деколте прикрива непотребните сантиметри

Тази рокля има най-малко два основни плюса. Това е V-образно деколте, което образно разтяга освен врата, само че и силуета като цяло като спомагателен вертикал. Както и трапецовидна кройка, която ви разрешава да скриете всичко излишно и да извършите изображението леко и елегантно.

Днес всички разновидности на дантела са известни и поничките също не би трябвало да го заобикалят. Нюансът на роклята може да бъде наследник, розов или ярко зелен – не се опасявайте да играете с цветовете.

Гащеризонът прави силуета съразмерен

Гащеризонът съчетава преимуществата на всички горепосочени варианти. Скрива пълнотата на краката, в случай че има такива, акцентира гърдите и талията, изглажда бедрата и изпъва силуета. И също по този начин прави изображението изискано, а таксите заран са необикновено бързи – съвършени.

Неслучайно плюс сайз блогърите толкоз доста обичат летните гащеризони. И те не излизат от мода към този момент няколко сезона поред. Препоръчваме да изберете леки и течащи материи: коприна, вискоза и памук. Те като че ли обгръщат фигурата, изглаждайки нейните дефекти.

Рокля с риза прикрива несъвършенствата на фигурата

Роклята-риза е различен летен любимец. Не стеснява придвижванията, комфортна и лесна за носене. Благодарение на правата кройка, тя прикрива всички недостатъци на фигурата, само че в това време не наподобява обемна или торбеста, с помощта на отвесния ред копчета.

Предимството на такава рокля е, че е допустимо най-универсална: подобаваща е в офиса, на разходка и даже на плажа. И е елементарно да изберете обувки за него: от общоприети бели маратонки или джапанки до мокасини и балетки.

Чрез разкопчаване на горните копчета е елементарно да добавите спокойна визия. И в случай че има дълъг ръкав, тогава е по-добре да го навиете, излагайки тънките китки.

Надяваме се, че сме съумели да ви убедим, че с верен метод облеклата могат да създадат същински чудеса.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР