Лесен психологически тест разкрива малко повече за нашата същност, за

...
Лесен психологически тест разкрива малко повече за нашата същност, за
Коментари Харесай

Тест: Какви сме и какво е важно в живота ни

Лесен психически тест разкрива малко повече за нашата същина, за метода, по който виждаме света, и за това какво е в действителност значимо в живота ни.

ВЪПРОСИ:

1. Представете си, че стоите на път. Какъв е пътят? (тясна улица, автомагистрала, кръстопът, селски път и т.н.)

2. Къде се намира слънцето в този миг, в който сте на пътя?

3. Тръгвате по пътя и внезапно се озовавате пред ограда. От какво е направена оградата - камък, дърво, метал и така нататък?

4. Как ще преминете през оградата?

5. След като преминете през оградата, пред вас има гора. Как си представяте тази гора?

6. В гората има пътека. Тръгвате по нея и намирате ключ. Какво ще извършите с ключа?

7. След известно време ходене по пътеката стигате до езеро. Как наподобява езерото? Какво ще вършиме, откакто стигнете до езерото?

8. От другата страна на езерото виждате дома на своите фантазии. От него излиза мъж/жена, която наподобява като излязла от сънищата ви. Какво ще извършите?

9. Зад къщата още веднъж виждате пътека. Как наподобява тази пътека? Когато тръгнете по нея, виждате затруднение. Как наподобява то?

10. Къде се намира слънцето сега, в който сте тръгнали по тази пътека?

ОТГОВОРИ:

1. Ако пътят е необятен и асфалтиран, то вие сте ангажирани хора и мощно отдадени на работата си. Ако пътят е неасфалтиран, то вие водите спокоен живот, надалеч от светския звук.

2. Ако слънцето занапред изгрява, то вие сте почнали да ги осъществявате. Ако слънцето е високо в небето, както по обяд, значи сте осъзнали множеството си хрумвания и огромна част от проектите ви са изпълнени.

3. Колкото по-висока е оградата, толкоз по-голяма е вашата податливост да преувеличавате проблемите си.

4. Начинът, по който решите да преминете през оградата, символизира метода, по който преодолявате трудностите в живота си. Дали избирате да я прескочите, да я заобиколите, да я съборите.

5. Ако гората е с малко и не доста високи дървета, то вие сте човек, който не се ядосва прекалено много на всекидневието, приемате нещата по-леко. Ако гората е смесена, вие сте човек, който обожава да търси познания.

6. Колкото е по-малък ключът, толкоз по-голямо значение отдавате на вътрешното си успокоение и интимността с колегата си. Колкото по-голям е ключът, толкоз по-важно за вас е материалното успокоение, с цел да сте щастливи.

7. Колкото по-дълбоко е езерото, толкоз по-силни са чувствате ви. Ако езерото е умерено, то връзките с колегата ви са хармонични.

8. Действията ви във връзка с индивида, който излиза от къщата, демонстрират какъв брой хазартна персона сте в живота.

9. Пътеката след къщата символизира бъдещето ви. Препятствията на тази пътека приказват за това дали сте склонни да се учите от грешките си и в каква степен.

10. Слънцето демонстрира какъв брой склонни сте да осъществявате проектите си с течение на времето.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР