Лепенка - ваксина с дължина сантиметър и половина ще спаси

...
Лепенка - ваксина с дължина сантиметър и половина ще спаси
Коментари Харесай

Монитор: Американски учени с лепенка – ваксина срещу COVID-19

Лепенка - ваксина с дължина сантиметър и половина ще избави света от безмилостния ковид. Това смятат учени от факултета по медицина към Университета в американския град Питсбърг, чиито началник е професор Андреа Гамбото, прецизира в. Монитор.

Той е роден в южния италиански град Бари, приключва медицина в родината си и от 25 години работи в влиятелния американски храм на науката.

И точно там основава през 2003 година в тясно съдействие с известния кожен лекар професор Луис Фало първата ваксина против връхлетелия по това време света САРС - тежкия респираторен синдром, по прочут като „ атипична пневомония “.

Според обясненията на проф. Гамбото пред италиански медии, на процедура лепенката е многоцелева микроинжекция, реализирана посредством вградените на повърхността й 400 дребни игли с дължина 0,5 мм и ширина 0,1 мм.

" Тези съвсем невидими с просто око инжекции ", казва ученият и добавя: " са заредени с протеина „ Spike ”, от който са образувани наподобяващите на чадърчета остриета на „ Sars-CoV-2 ”, служещи му за навлизане в клетките ".

Тоест въпросният белтък е ключът, който коронавирусът употребява, с цел да влезе в клетката и в случай че го блокираш – можеш да пресечеш пътя на готовата за разрушения злина.

А когато лепенката бъде залепена за бисепса или рамото, микроиглите се забиват в кожата, където стартират постепенно да се разтварят и да освобождават постепенно и отмерено белтъка “Spike ”.

В този миг имунната система на организма си дава сметка, че в нея е проникнал зложелател – чужденец и стартира да създава възпиращи го антитела. Времето за набирането им в задоволително количество е 2-3 седмици, като по-късно съгласно професора- италианец „ ключовете “ на ковид ще бъдат сигурно „ изпочупени “ от новосформираната „ отбрана “, а инфекцията – спряна още в зародиш.

Според Андреа Гамбото лепенката – ваксина към този момент е била тествана върху плъхове, като е дала доста положителни резултати. Тези дни стартира тестването й върху хора и в случай че позитивният резултат се удостовери, ще бъде стартирано всеобщото й произвеждане.

" За нейното приложение в практиката, предшествано от издаването на изискваните в Съединени американски щати куп разрешителни, обаче ще бъде нужна най-малко година. Ама със специфичната благословия на санитарните управляващи това може да се случи и за 5 – 6 месеца ", успокоява почитателите си из Апенините проф. Гамбото.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР