Леонид Слуцки, председател на комисията по международни въпроси в Държавната

...
Леонид Слуцки, председател на комисията по международни въпроси в Държавната
Коментари Харесай

Русия няма да изостави Куба, а ще я снабдява с гориво и зърно

Леонид Слуцки, ръководител на комисията по интернационалните въпроси в Държавната дума, даде обещание, че Русия ще помогне на Куба да се оправи с неотложни проблеми, по-специално с доставките на гориво и зърно.

" Що се отнася до горивата и зърното, до това, от което републиката има особена потребност през днешния ден, ние няма да я изоставим ", съобщи Слуцки пред кореспонденти в неделя.

Той също по този начин съобщи, че Русия възнамерява да образова личен състав за другарски страни, изключително за Куба.

" Готови сме да предоставим на Куба и на целия свят висши просветителни услуги, тъй че бъдещите президенти, министър председатели, ръководители на държавни корпорации, които ще съставляват висшия политически и бизнес хайлайф на своите страни, да излязат и да се върнат в своите страни ", сподели ръководителят на комисията в Думата.

Той означи, че Хавана е един от стратегическите сътрудници на Москва в района.

Ден по-рано Слуцки дойде в Куба като част от съветска делегация, ръководена от ръководителя на Държавната дума Вячеслав Володин.

По-рано в неделя Естебан Ласо Ернандес, ръководител на Националното заседание на националната власт и Държавния съвет на Куба, на среща с ръководителя на Държавната дума Вячеслав Володин благодари на Русия за прехвърлянето на 25 000 тона пшеница за републиката .
 Русия благодари на Куба за
Русия благодари на Куба за " цялостното схващане " за войната в Украйна

Лавров разкритикува американските наказания против Хавана като противозаконни

" Можете да си визиите какъв брой високо ценим неотдавнашното прекачване на филантропичен товар - 25 хиляди тона пшеница през март тази година ", съобщи Ернандес.

Той също по този начин съобщи благодарностите си на съветското държавно управление и народ, на Държавната дума и на Съвета на федерацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР