Леонардо зае поста спортен директор на МиланБившият играч и треньор

...
Леонардо зае поста спортен директор на МиланБившият играч и треньор
Коментари Харесай

Леонардо зае поста спортен директор на Милан
Бившият играч и

Леонардо зае поста състезателен шеф на Милан
Бившият състезател и треньор на Милан Леонардо се върна при "росонерите" в ролята на състезателен шеф. Бразилецът заменя Масимилиано Мирабели, който бе уволнен след идването на новия президент Паоло Скарони.

"Връщането на Леонардо в клуба е още една стъпка към нашия триумф. То демонстрира упоритостите ни да притеглим водачи от международна класа и опитни хора, които схващат какво е нужно за връщането на Милан на предходното равнище. Леонардо ще дава отговор за ръководството на спортните сфери в клуба, включително и за прехвърлянията. Той ще получи нужната му финансова поддръжка за подсилването на тима в границите на финансовия феърплей на УЕФА", съобщи Скарони.

48-годишният Леонардо игра за Милан от 1997 до 2001 година, като и през сезон 2002/2003. През 2009/2010 бе треньор на ломбардския клуб и под негово управление тимът приключи на трето място в шампионата. От 2011 до 2013 година Леонардо бе състезателен шеф на Пари Сен Жермен. След като напусна парижани, той отхвърли да се върне в Милан, защото си потегли от тима след спор с тогавашния необут Силвио Берлускони. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР