Леонардо ди Каприо е от най-непредвидимите мъже в Холивуд и

...
Леонардо ди Каприо е от най-непредвидимите мъже в Холивуд и
Коментари Харесай

Ди Каприо няма висше образование, но свири на орган

Леонардо ди Каприо е от най-непредвидимите мъже в Холивуд и изобщо в киноиндустрията. Вечният ерген от време на време се отдава на полюсно противоположни завършения в живота и в занаята.  Ето топ 8 на малко известни обстоятелства от кариерата на Лео.

1. На благотворителен търг в Кан Ди Каприо наддава против хотелиерската наследница Парис Хилтън за... чантичка „ Шанел “. По-късно й признал, че аксесоарът бил подарък за майка му.  

2. Родителката на артиста решила да го назова на Леонардо да Винчи, защото била пред картина на ренесансовия талант, когато за първи път усетила мръдването на бебето в корема си.    

3. Лео има единствено трима обичани артиста – Робърт де Ниро, Джак Никълсън и Мерил Стрийп.

4. След фотосите на „ Вълкът от Уолстрийт “ Ди Каприо взима двегодишен отпуск – поради прекалено нервно безсилие. Застава още веднъж пред камерите поради героя си от „ Завръщането “, който му носи „ Оскар “ за основна роля. След още веднъж излиза в дълга почивка, признавайки, че усамотението му харесва.  

5. Няма висше обучение, само че по тази причина пък може да свири на орган.

6. Лео, който стартира актьорската си кариера още когато е на 10, отхвърля на нападателно уговарящ го сътрудник да смени името си. Според въпросния злощастник Лени Уилямс звучало по-добре от Леонардо ди Каприо.   

7. Актьорът е на 17, когато Шарън Стоун го желае за сътрудник в „ Бърз или мъртъв “. Тя уведомила студиото, че непременно ще снима с извънредно надареното момче – даже в случай че би трябвало персонално да му заплаща.   

8. Том Харди има татуировка, на която написа „ Лео знае всичко “ – самият Ди Каприо се е упражнявал върху плътта на сътрудника си. Татусът е резултат на спор сред двамата – всеки от тях твърдял, че другият ще бъде номиниран за „ Оскар “ за ролята си в „ Завръщане “. В последна сметка и двамата са номинирани, въпреки че единствено Ди Каприо получава статуетката. Харди дълго време отлагал естетската намеса под претекст, че Лео написа извънредно нечетливо и нищо не му се схваща.   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР