Леона Асланова – дъщерята на политолога Юрий Асланов – обяви,

...
Леона Асланова – дъщерята на политолога Юрий Асланов – обяви,
Коментари Харесай

Дъщерята на Юрий Асланов - Леона напуска партията на Стефан Янев

Леона Асланова – дъщерята на политолога Юрий Асланов – разгласи, че напуща управлението на Политическа партия „ Български напредък ”. Тя става втората дама след Ралица Симеонова, която взема решение да го напусне.  

„ В политиката има доста благоприятни условия, само че всяка една опция има цена и е въпрос на избор, дали искаш да я платиш ”, написа тя в профила си във Facebook.

„ 5 месеца натоварен политически опит към този момент ми е задоволителен. Ценностите ми непокътнати - уповавам се България да остане парламентарна република, с действителна народна власт и някак да се почисти от беззаконието превзело всичко и да спре радикализацията в езика, дейностите и настройките. Надявам се, програмата за новаторска България, която създадохме, да види бял свят във типа, в който беше концептуално замислена.

Няма да чуете да споделям неприятна дума за хората, с които до през вчерашния ден работих - решението ми, дублирам, е персонално и основано на правила. Има неща, които не мога да поддържа във групировката и които съм изразила намерено неведнъж пред сътрудниците. Те не касаят всичко и всички, а обособени хора, решения, процеси, които са в несъгласие с моите разбирания за редно и неправилно, за положително и зло, черно и бяло.

Цял живот се пазих от мръсното в българската политика и желаех да заставам надалеч от нея, решение което трябваше стабилно да продължа да последвам, само че ядът от последната година, че още веднъж губим време и опитвам с живота на идващите генерации по възмутителен метод и неуместното безвластие и непросветеност завладяли институциите на българската страна, ме изкараха надалеч от зоната ми на толерантност. На тези избори няма да гласоподавам за пръв път от началото на демокрацията и с цел да си умря от тематиката - “замразявам ” всички кандидат-депутати, че фейсбук се обърна на нервен политически водевил.

За всички, които считат, че съм взела участие в нещо неприятно - оправдавам се. За всички, които мислят, че е трябвало да остана, тъй като е нещо хубаво - оправдавам се.

Всеки, който ме познава знае, че не взимам решенията на тълпата, а своите персонални. Ще се съсредоточвам върху работата си в Innovation Starter и апелирам за отмора от политическата нервност в България. Връщам се в моя балон на предприемачеството, където България е положителна, новаторска, съвременна и можеща. Някак по-добра, напред в бъдещето и света ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР