Лео Меси с футболна топка в ръка привлича клиенти в

...
Лео Меси с футболна топка в ръка привлича клиенти в
Коментари Харесай

Предприемач експонира Лео Меси в заведението си в Търново

Лео Меси с футболна топка в ръка притегля клиенти в заведението на строителен бизнесмен във Велико Търново. Хилендар Тодоров е притежателят на силиконовата фигура на звездата на Барселона, която е направена от силикон. Бизнесменът показа пред „Труд“, че е огромен обожател на испанския отбор и най-много на аржентинеца. Близо година Хилендар Тодоров чакал, с цел да му създадат макета, който е дело на ваятел от Варна и ученик на Великотърновския университет.

„ Лео Меси е пример за състезател и човек, който съумява да развива гения си. Трябва да е пример за младите, тъй като се отличава и със невзискателност и усърдие. Фигурата стана доста сполучлива. Първо се създава матрицата, а в калъпа се подготвя и самото изображение. Исках хората, които са му почитатели да могат да се снимат с идола си“, показа Тодоров.

Така от три дни Лео Меси в заведението „Кокомото“ непрестанно е заобиколен от аудитория и дребни и огромни негови фенове се фотографират за спомен.

„Дори още, до момента в който го поставяхме, край заведението минаха испански туристи и останаха доста впечатлени и радостни от концепцията. Вече ми се обадиха и от фенклуба на Барселона и споделиха, че особено ще дойдат във Велико Търново поради атракцията“, показа още Тодоров.

Кафенето му е оборудвано и като място за сбирки на фенове на каталунците. Заради огромния интерес предприемачът към този момент обмисля дали да не поръча още фигури и на други популярни играчи, с цел да оформи и сбирка. Покрай новата атракция последователно се възражда и концепцията за музей на спортната популярност на Велико Търново, в който да има и сходни силиконови фигури на съумели локални спортисти.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР