Лео Меси е силно мотивиран да се върне на терена.

...
Лео Меси е силно мотивиран да се върне на терена.
Коментари Харесай

Меси: Когато сезонът се поднови, ще е странно

Лео Меси е мощно стимулиран да се върне на терена. Аржентинският талант приказва за Adidas, марката, която го спонсорира, преди рестарта на испанския футбол. Десетката на Барса проучва обстановката, по какъв начин е претърпял карантината и връщането си на терена. „ Не можем да мислим какво оставяме след тази година. По-добре е да мислим за бъдещето. Хубаво е да още веднъж да упражняваме всеки ден, да виждам съотборниците си, да изиграем първите си мачове. В началото сигурно ще е необичайно, само че мощно искам още веднъж да се състезавам! “, съобщи Лео.

" Има хора, които считат, че душeвността е 40%, 50% или даже 60% от нашия спорт. Предполагам, че зависи и от всеки обособен състезател. Но мисля, че е доста значимо и този аспект всеки ден да се тренира “, показа още аржентинецът.

„ Когато се върнем към мачовете, ще е като да стартираме нов сезон. Ще имаме време да се подготвим преди началото на шампионата, а въпреки това, ще възстановим значими за нас играчи, които бяха контузени. Технически ще бъде същият сезон, само че мисля, че всички тимове и играчи ще го преживеят друго ", добави Меси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР