Лео Бианки е виждал отблизо челюстите на кучетата убийци от

...
Лео Бианки е виждал отблизо челюстите на кучетата убийци от
Коментари Харесай

Псетата убийци от Владо Тричков се зъбели на Лео

Лео Бианки е виждал от близко челюстите на кучетата убийци от Владо Тричков . Огромните псета се зъбели на италианеца пред пицарията му. Собственикът им Йордан Карагьозов ги водел до заведението поради някогашната си жена.

Красавицата Тоника е сервитьорка в обекта и преди развода мъжът й ходел горе-долу да я взима от работа с колата си. А със себе си водел и зверовете.
„ Ауу, страшни кучета! Направо са като баскервилски. А по какъв начин единствено се зъбят! ”, дивял се Лео на 60-килограмовите четириноги. Ресторантьорът обаче не подозирал, че животните са склонни да демонстрират несъразмерна експанзия, по тази причина предходната седмица много се изненадал на новината за осъщественото от тях ликвидиране. „ Ама по какъв начин по този начин ще изядат жив човек?! ”, недоумявал той.

Редовни клиенти на пицарията на Бианки разказват екссъпругата на Йордан като доста положително, благо и общително момиче. Хората даже считат, че Тоника е напуснала мъжа си точно поради манията му по гигантските екземпляри от породата Кане Корсо, които никак не съответствали на нежния й натюрел, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР